PC računari

Apacer povećao maksimum brzine SSD Turbo II AS602

Apacer Technology, globalni inovator memorijskih modula, koristeći prednost svoje tehničke superiornosti ponovo povećava brzine čitanja i pisanja SSD-a, kao i njegovu trajnost. Gigant za memorije danas predstavlja debi Turbo II AS602 SSD serije, koju karakteriše vrhunski i brzi SandForce SF-1222 kontroler, koji pomaže u optimizaciji performansi sekvencijalnog čitanja/pisanja do munjevite brzine od 285/275MB i daje više IOPS (30,000 ulaza/ 13,000 izlaza u sekundi).

Apacer je takođe poboljšao sposobnost SSD-a da prenese podatke koji uključuju male fajlove i povećao ukupnu brzinu transfera. Plus, ugrađena Duraclass tehnologija daje u klasi najbolju pouzdanost i dovodi na najviši nivo SLC drajvova i izjednačava se sa njihovim prethodnim generacijama.

“Sa svojom tehničkom superiornošću za potrošačke i vrhunske SSD-ove kao i korišćenjem SandForce SF-1222 kontrolera, Apacer je uspeo da stvori skoro savršen AS602 SSD,” navodi Apacer. “U poređenju sa vojim SSD rivalima, Apacer-ov AS602 SSD ne samo da ima veću sekvencijalnu brzinu transfera nego i najveće nasumične brzine čitanja i pisanja takođe. Karakteriše ga izuzetna pouzdansot i čini sve SSD nedostatci tako as to address the speed needs for users,” dodaje Apacer.

Apacer-ov najnoviji najbolji u klasi AS602 je opremljen cenjenim SandForce SF-1222 kontrolerom i jedninstvenim dizajnom mapiranja strane, što mu omogućava da se po brzini transfera rangira u vrhu među svojim parnjacima. Njegove sekvencijalne brzine transfera su do 285/275 MB u sekundi, što mnogo ubrzava butovanje i radnu brzinu vašeg kompjutera. Dodatno, AS602 ima izuzetno visok IOPS (30,000 ulaza/ 13,000 izlaza u sekundi). On je takođe 500 puta brži od tradicionalnog hard diska u čitanju malih fajlova. Po pitanju keša, Apacer-ov AS602 je takođe 5 puta brži od svojih parnjaka, što je već razmetanje izvanrednim performansama.

U pokušaju da optimizuje maksimalne performanse AS602, Apacer usvaja novi SATA II interfejs koji omogućava najveću brzinu do 300MB u sekundi. Podrška za NCQ pomaže da se poveća efikasnost i održivost što omogućava AS602 da radi brzo pri velikom propusnom opsegu.

Apacer je uklonio najveću brigu korisnika – trajnost sa svojim SandForce kontrolerom kojeg karakteriše ekskluzivna Duraclass tehnologija. Pored toga, Apacer-ova superiorna kontrola kvaliteta spektakularno produžava radni vek AS602 i čini ga sto puta izdržljivijim od njegovih SSD parnjaka. Apacer-ov AS602 ima zapanjujuću pouzdanost koja može da se poredi sa najvišok klasom SLC-a.

Duraclass karakterše specijalna Durawrite tehnologija koja efikasno smanjuje nepotrebne čitaj-piši cikluse i povećava izdržljivost fleš memorije sto puta. Plus, ECC i RAISE mogu da pomognu da se izbegnu katastrofalni otkazi fleš blokova što poboljšava bezbednost podataka. Apacer je savršeno kombinovao ove karakteristike da bi stvorio svestrani AS602 SSD koji pruža brinu prenosa, dug vek trajanja i neverovatnu stabilnost dostojnu najvišeg nivoa.

AS602-ova prirodna podršak omogućava optimizer trim comandu u Windows 7, koja automatski briše podatke u FLASH-u kako bi se oslobodio slobodan blok za naknadno čitanje i pisanje. Oslobađanje bloka zauzvrat smanjuje vreme procesiranja SSD bloka, povećava brzinu pisanja i dugoročne performanse, a i produžava mu životni vek. Pored toga, za AS602 nije potreban update firmvera. Korisnici mogu da uživaju u održivim i stabilnim performansama sa podrđkom za TRIM comandu u Windows 7 odmah nakon instalacije.

Apacer-ov AS602 je kompletno napravljen made od čvrstog i trajnog aluminijuma. Nejgov dizajn je inspirisan robusnim i na udar otpornim gvozdenim omotačem tenka, koji odražava nadmoćnu pouzdanost i čvrstoću AS602 i istaknut položaj Apacer-ovog najboljeg modela. Otporana je na udar do 1500G, što štiti SSD od oštećenja čak i ako se prenos podataka obavlja u pokretu.

Apacer Turbo II AS602 SSD je podržan petogodišnjom garancijom. Insistiranje na obezbeđivanju vrhunskog kvaliteta proizvoda i sveobuhvatne usluge je Apacer-ova iskrena posvećenost svojim kupcima. Novi Turbo II AS602 SSD je dostupan u raznim kapacitetima, od 60GB, 120GB, 240GB. SSD je trenutno dostupan u kompletu koji uključuje eksluzivno SSD+Optimizer pakovanje, SATA-na-USB adapter i samo za laptop softver za kloniranje od Acronis True Image. Apacer takođe nudi 2.5 inča na 3.5inča nošač za montažu za desktop korisnike. Nadogradnja vašeg hard diska sa kompletiranim hardverom i softverom omogućava vam da uživate u preimućstvu performansi Apacer AS602 SSD i da se se lično uverite u njegovu legendarnu brzinu

Leave a Reply