PC računari

Apacer SDXC 64 Gb kartica velikog kapaciteta

Brz razvoj digitalnih video kamkordera je rezultirao visokim rezolucijma i kapacitetom uređaja za snimanje. Apacer, vodeći brend u digitalnom storidžu, predstavio je SDXC UHS-1 64GB klase 10 memorijsku karticu, koja dostiže zapanjujuć transfer rejt podataka od 40MB/s svojim ogromnim kapacitetom. SDXC UHS-1 64GB memorijska kartica klase 10 omogućava transfer rejt podataka visoke performanse i tako garantuje stabilan transfer za kontinualno snimanje visoke brzine RAW slika kao i višesatno snimanje HD videa. Plus, ovaj novi magični trik može da uskladišti do 23 sata HD filmova, više od 16,000 statičnih slika od 12 mega piksela ili nekomprimovani Blue-ray HD video. Apacer-ova nova SDXC memorijska kartica je vaš prvi izbor za najbolju storidž opciju.

Apacer SDXC UHS-1 64GB memorijska kartica klase 10 je potpuno usaglašena sa SDA sandardom za memorijske kartice verzija 3.01. UHS-1 klasa, namenjena za Ultra-High Speed Bus 1, je SDXC-ov novi standard. On nudi najveće brzine bas interfejsa koje su danas dostupne, sa najvećim transfer rejtom do 104 MB/sec i očekuje se da dostigne 300 MB/sec u budućnosti. Korišćenje exFAT-a, koji je veći od 4GB ze jedan fajl, nudi dovoljno storidž kapaciteta za RAW fajlove i HD video fajlove koji teže da pređu 4GB jednog fajla.

“HD video/audio je postao glavni trend u globalnoj industriji zabave; zbog toga, brzina transfera istoridž kapacitet memorijskih kartica će biti ključ za uživanje u HD vida.” rekla je Grace Lo, pridruženi podpredsednik Apacer Commodity Business Unit. “Apacer-ova 64GB memorijska kartica SDXC UHS-1 klase 10, koja primenjuje sasvim nove specifikacije, može da uskladišti HD video bez kompresije,” Lo je nastavila “Unapredjujući veliku brzinu transfera i ogroman storidž kapacitet, ona je idealna za savremene high-end SDXC-kompatibilne DSLR kamere i HD kamcordere.”

Prednosti digitalne tehnlogije čine HD video snimanje “must-have” funkcijom za DSLR kamere, digitalne kamere pa čak i mobilne telefone, koji često dolaze sa 1080P. Takođe, popularnost sajtova za razmenu videa, YouTube, dalje naglašava značaj HD video snimanja u bliskoj budućnosti. Tržišno mudri giganti za digitalne kamere kao što su Canon i Panasonic podržavaju SDXC kartice, što znači da će SDXC kartice verovatno dominirati na tržištu u 2011.

Očekuje se da SDXC kartice budu u širokoj upotrebi u raznim proizvodima, u opsegu od HD televizije, Blue-ray DVD plejera, HD media plejera, digitalnih kamera, kamkordera, mobilnih telefona do opreme za navigaciju u kolima. Sa visokom portabilnošću, visokim brzinama transfera i neverovatnom storidž kapacitetom, Apacer-ova SDXC UHS-1 64GB kartica klase 10 bez sumnje je najbolja storiž opcija za kupce

Leave a Reply