PC računari

Apacer debitovao sa serverskim DDR3 memorijskim modulima velikog kapaciteta i male potrošnje

Kako bi odgovorio na zahteve u primeni cloud kompjutinga, Apacer je izneo na tržište nove serverske DDR3 module velikog kapaciteta i male potrošnje. Potrošnja modula je srezana za 20%, zahvaljujući izvrsnom istraživanju i razvoju, kao i čipu naprednog procesa.

Kako cloud kompjuting postaje mejnstrim, funkcije dejta centara, kao što su ogromni virtuelni serveri obezbeđuju značajnu snagu računanja kako bi obradili ogromne količine podataka. Kako optimizovati memorijske performanse postaje rastući poduhvat i zahtev. U odgovor na ovaj rastući trend, Apacer, globalni lider u memorijskim modulima, danas prvi predstavlja memorijske module velikog kapaciteta i velike brzine procesiranja, energetski efikasne 8GB DDR3 ECC Registered DIMM-ove namenjenje serverima. 8GB DDR3 memorijski moduli omogućavaju memorijskim sistemima da odlično rade na 1333MHz brzinama, pomažući da serveri ubrzaju obradu podataka.

Najnoviji DDR3 ECC Registered DIMM, dostupan u kapacitetima do 8 GB, ima prvoklasan dizajn hardvera i memorijski čip napredne tehnologije koji serverima omogućava da rade neverovatno stabilno pri računanju na velikim brzinama. Istovremeno, energetski efikasan dizajn efikasno smanjuje potrošnju za 20%, obezbeđujući preduzimljivim kupcima izbor memorije koja ima ovakve prednosti. Da bi dao najbolje performanse kupcima, ovaj DDR3 memorijski modul je prošao rigorozno testiranje pouzdanosti i potpuno je kompatibilan sa Intel-ovim i AMD-ovim najnovijim 2-way serverskim platformama — Intelovom 3-channel Xeon 5600 serijom i AMD-ovom 4-channel Opteron 6000 serijom — radi široke platformske kompatibilnosti.

Sa jakim uporištem na tržištu servera tokom dugog niza godina, Apacer je razvio šriok spektar specifikacija i mogućnosti za memorijske module namenjene serverima. Prolazom kroz strogo testiranje za rad u surovom okruženju (kao što je višesatni test na širokom rasponu temperatura i stres test na niskim i visokim temperaturama), i testiranje na realnim matičnim pločava, Apacerovi proizvodi su prošli testiranje na platformama glavnih proizvođača i stekli Intel-ovu laboratorijsku akreditaciju — CMTL sertifikat.

Štaviše, njihova puna kompatibilnost sa server/network komunikacionim sistemima i stabilnost su zadovoljavajuće okrenuti posebnim zahtevima servera. Apacer-ova posvećenost kvalitetu za stabilnost i kompatibilnost kao i servisi prilagođavanje daju svojim 8GB DDR3 ECC Registered DIMM ulogu prvog izbora za preduzimlive kupce.

Leave a Reply