PC računari

Apacer ubrzava u USB 3.0 generaciju

O novoj USB 3.0 tehnologiji se bez ikakve dileme najviše priča, sa USB 3.0 desktop računarima i notebookovima koji već daju ton ovom tržištu koje se brzo menja. Apacer Technology Inc., globalni lider u memorijskom storidžu, je ponosna štio predstavlja svoj prvi USB 3.0 eksterni HDD velike brzine: Apacer AC430.

Ovaj najnoviji HDD model ima brzinu čitanja i upisivanje d0 92MB i 85MB u sekundi, što je tri puta brže od USB2.0 ekvivalentnih modela. Dostupan u kapacitetima od 500GB i 640GB, Apacer AC430 USB 3.0 eksterni HDD je vaš prvi korak u narednu gereaciju USB-a.

Apacer AC430 opremljen je SATA hrd diskom sa USB 3.0 interfejsom; stvarne brzine čitanja i pisanja dostižu i do 92MB i 85MB/s. Ovo znači da vam treba samo 7.5 minutea da AC430 hard disk prebaci 38GB blue-ray film, u poređenju sa 20 do 30 minutea sa USB 2.0 vezom! On može da vam uštedi do 75% vremena za transfer multimedia fajlova znatne veličine.

Apacer AC430 ne samo da elegantno izgleda sa isvojim aluminijumskim kićištem, nego je i moderan zbog svoje savršene završne onbrade sa metalik linijom. Pored ostalih prednosti je i superiorna sposobnost emisija toplote kako bi se garantovale stabilne performanse tokom dugotrajnog korišćenja. Pored toga, ugrađeni anti-šok dizajn pomaže da se zaštiti vaš hard disk i obezbede dragoceni podaci.

Apacer AC430 ima “plug and play” funkcionalnost i unazad je kompatibilan sa USB 2.0 specifikacijama. AC430 nudi najveću brzinu transfera i garantuje integritet podataka. Sa konfiguracijom operativnog sistema, ugrađeni inteligentni menadžment potrošnje može automatski da uđe u “sleep” mod posle 10 minutea i efikasno da sreže potrošnju, što može da produži radni vek proizvoda.

Leave a Reply