PC računari

Apacerov novi DDR3 SO-DIMM sa ECC-om namenjen Svičevima i Ruterima

Sa podržanom ECC funkcijom i termičkim senzorom dobija se veća stabilnost i veća ušteda u energiji. Pojava business-level cloud kompjuting rešenja je pokazala očekivani uticaj na opremu za mrežnu komunikaciju, praćen naglim rastom zahteva za ugrađenim svičevima i ruterima.

Kao odgovora na obećavajući rast ove nove tehnologije, Apacer, vodeći svetski proizvođač memorijskih modula, predstavio je DDR3 72bit SO-DIMM memorijski modul namenjen svičevima i ruterima. Superioran svojim velikim kapacitetom, brzinom procesiranja i malom potrošnjom, DDR3 72bit SO-DIMM memorijski modul može da obezbedi najbolje kao storidž rešenje sa više prednosti.

Dostupan u kapacitetima do 4GB, Apacer-ov najnoviji DDR3 SO-DIMM memorijski modul je malih dimenzija; 67.5 mm, što mu omogućava da se idealno perfectly ugradi u svičeve i rutere malih dimenzija. Da bi se izbegle greške u procesiranju podataka tokom high-speed obrade velikih transmisija i popravile performanse mrežnih komunikacija, DDR3 72bit SO-DIMM memorijski modul posebno podržavaju ECC funkciju, što značajno povećava stabilnost transmisije. Da bi se smanjila temperatura i potrošnja mrežnog sistema, tu je još jedna osobina – ugrađeni termički senzor omogućava sistemu da nadgleda temperaturne promene memorijskog modula tokom operacija, pa se tako efikasno izbegava rizik od kraha izazvanog pregrevanjem sistema. Potrošnja mrežnog sistema takođe može biti minimizovana by optimizovanjem efikasnosti korišćenja energije.

Novi DDR3 72bit SO-DIMM memorijski modul demonstrira Apacer-ovu posvećenost proizvodji visoko kvalitetnih proizvoda primenom vodećih tehnologija kako za čipove tako i za nove procesne tehnologije i strogim testovima u okruženju (dugotrajni testovi pod visokim i niskim temperaturama i visokim i niskim pritiskom) koja proizvod mora da prođe, kao i “on-board” testovima. Višestruko sertifikovani od strane vodećih međunarodnih OEM proizvođača, ovi moduli garantuju visoku kompatibilnost proizvoda, kao i stabilnost u mrežnim komunikacionim sistemima. Sa višegodišnjim iskustvom u razvoju mrežnih komunikacionih sistema tržišta servera, Apacer može da razvije ne samo drugačije tehnike i specifikacije memorijskih module skrojenih za servere, nego i SO-DIMM memorijske module koji zadovoljavaju porebe korisnika za različitim specifikacijama, visokom stabilnošću i visokom kompatibilnošću.

Leave a Reply