PC računari

Apacerova nova Micro SDHC 16GB kartica klase 4

Apacer Technology, jedan od svetskih lidera za fleš memorijske proizvode, predstavio je svoju novu microSDTM High Capacity (microSDHCTM) Class 4 memorijsku karticu sa ultra velikim kapacitetom od 16GB. Osim velikog kapaciteta, korisnici nove memorijske kartice dobijaju i visoke performanse i velike brzine prenosa podataka. Apacer microSDHCTM memorijska kartica – najmanji zamenjiv storidž na svetu – je veličine nokta i dovoljan za sav digitalni sadržaj 3G telefona, kao što su slike velike rezolucije, veliki audio i video fajlovi, MMS, e-mail i Java igre. Maksimizujte vašu audio i video zabavu sa Apacerovom karticom iz Mobile serije.

Veliki kapacitet daje vam život u pokretu sa neograničenom zabavom!
Sa porastom interesovanja korisnika da uživaju u multimedijalnim sadržajima kao što je muzika, slike i video na naprednim mobilnim telefonima, originalni microSDTM format sa ograničenim kapacitetom od 2GB više ne obezbeđuje dovoljno kapaciteta. Tržište memorijskih kartica velikog kapaciteta naglo raste, podstaknuto prisustvom sve večeg broja personalnih digitalnih uređaja koji mogu da operišu video klipovima velike rezolucije, slikama i drugim medijskim aplikacijama. Očekuje se da zahtevi za microSDHCTM karticama na tržištu mobilnih telefona naglo porastu tokom narednih godina.

Apacer nudi kompletan set kartica za mobilne uređaje: microSDTM i microSDHCTM memorijske kartice u kapacitetima do 1GB do 16GB (Class4). Apacerove microSDHCTM kartice su iz tri brzinske klase, uključujući i klasu 2 (2MB/sec), klasu 4 (4MB/sec) i klasu 6 (6MB/sec).

Radi vaše udobnosti postoje tri verzije pakovanja za mnogobrojne portabilne uređaje: singl microSDHCTM memorijska kartica, microSDHCTM memorijska kartica sa SDTM card adapterom, i microSDHCTM memorijska kartica sa miniSDTM i SDTM card adapterom

Deo Apacerove Mobile Series Flash Card porodice, Apacer microSDHCTM memorijska kartica je pokrivena “product lifetime” garancijom.
Iako je iste veličine kao originalni microSDTM, microSDHCTM je kompatibilan samo sa uređajima koji podržavaju microSDHCTM i odgovarajućim čitačima. Molimo vas da prvo proverite da li vaš uređaj ima na sebi ili na pakovanju microSDHCTM logo, što znači i da je ovaj format podržan.

Glavne osobine Apacer microSDHCTM Memorijske kartice:

* U skladu sa SD Association Specifikacijama, Version 2.00
* Kapaciteti: 4GB/ 8GB/ 16GB
* Može da se koristi kao full-size SDHC kartica (sa adapterom)
* Sadrži visoko bezbednu CPRM copyright tehnologiju.
* Podržava ECC (Error Correcting Code) funkciju
* Podržava Wear Leveling funkciju za produženje radnog veka proizvoda
* Compatibilna samo sa microSDHCTM-enabled uređajima/čitačima

Leave a Reply