PC računari

Apacerova serija overkloking modula Giant II

Nova serija Apacerovih memorijskih modula Giant II, namenjenih pre svega gejemrima i overklokerima, ali i drugim korisnicima, pokazuje apsolutno nenadmašne performanse pod Windows 7 operativnim sistemom postižući maksimalan broj poena. Apacer, jedan od svetskih lidera u oblasti memorijskih modula, predstavio je svoju novu seriju trokanalnih overkloking memorija Giant II DDR3 sa performansama za svaku pohvalu.

Ova serija postiže maksimalnih  7,9 poena u Windows Experience Index-u kada radi u Windows 7 sistemu. Ovako superiorne overkloking performanse doprinele su da Apacer postane ekskluzivni snabdevač najvećeg svetskog cyber gaming događaja World Cyber Games (WCG) 2009 Grand Final, koje je održano u Chengdu-u Kini, što je i zvanično objavljeno.

Apacer je uskladio svoju Giant II Overclocking Memory Module seriju – DDR3 2000MHz 6GB Kit (2GBx3), sa Intel® Core i7 CPU, kako bi dobio pun učinak, skor od 7.9 (skor se rangira od 1.0 do 7.9) na X58 test platformi, mereno Windows 7 integrisanim softverom za testiranje, WinEI. Windows Experience Index (WinEI) je alat kojim Microsoft Windows 7 meri sposobnost glavnih komponenata u sistemu, kao što su memorija, CPU i HDD. Ovako odlične skoring performanse svedoče apsolutno ultimativnu sposobnost Apacer-ove kompletne Giant II triple-channel serije od 1600MHz, 1866MHz i 2000MHz.

Giant II Overclocking Memory Module serija ekskluzivno stiže opremljena sa hladnjakom dizajniranim sa “air-fall” otvorima za brzo disipiranje toplote, čak i na visokim temperaturama overklokinga, omogućavajući gejmerima da  uživaju u senzacionalnom ultimativnom gejming doživljaju, a da su sigurni u stabilnost sistema. Zahvaljujući najvišim overkloking performansama i atraktivnom izgledu, Apacer-ov Giant II sigurno će zauzeti vodeće mesto u dolazećim generacijama overkloking proizvoda.

Leave a Reply