PC računari

Apacerove DDR3 Upgrade memorije za Apple Mac Pro

Tajvanska kompanija Apacer Technology je predstavila novu generaciju DDR3 memorijskih modula opremljenih funkcijom termalnog senzora, pa su odlični za apgrejd Apple Mac Pro sistema.

Apacerovi DDR3 memorijski moduli sa termalnim senzorom su potpuno kompatibilni sa novim eplovim novim osmojezgarnim Mac Pro modelima sa visokoperformantnim procesorom na 2,93 GHz.

Kada radi u Apple Mac Pro sistemu, najnoviji Apacer DDR3 Unbuffered ECC DIMM moduli sa termalnim senzorom automatski prate temperaturu memorija. Kada temperatura memorija poraste, sistem će aktivirati funkciju disipacije toplote da efikasno rashladi memorije kako bi sprečio da se sistem isključi zbog pregrevanja. Sa druge strane, kada memorije počnu da se hlade, funkcija disipacije toplote će prestati sa radom da bi se štedela energija.

Snagom višegodišnjeg iskustva u oblasti proizvoda za servere i radne stanice, Apacer Technology je razvio širok spektar memorijskih modula namenjenih serverima. Svi ovi proizvodi prolaze najstrože testove u odgovarajućem okruženju (uključujući visoke i niske temperature i testove visokog i niskog napona) i testove na pločama, tako da su verifikovani za platforme svih većih proizvođača.

Memorijski moduli pokazuju izuzetnu kompatibilnost i stabilnost kada se primene u host sistemima, zadovoljavajući zahteve serverskih radnih stanica. Nudeći kvalitetne proizvode sa visokom pouzdanošću i kompatibilnošću, kao i servisom za kastomizaciju, Apacer Technology je posvećen cilju da isporuči neprevaziđene performanse proizvoda svojim korisnicima.

Leave a Reply