PC računari

Apacerove nove ECC DDR3 serverske memorije za MSP

Zahvaljujući servisu za cloud compjuting, serveri sa malom potrošnjom energije i  blade serveri malih dimenzija postaju najbolji izbor administratora radnih stanica jer tako u značajnoj meri štede na troškovima za MSP-ove (Mala i srednja preduzeća). Kako bi pomogao MSP-ovima u skladu sa “green”  trendom u zahtevima za visoko efikasnim radom, Apacer – svetski lider u proizvodnji memorija – predstavio je svoje memorijske module 4GB DDR3-1333 VLP UDIMM sa ECC osobinom za aplikacije za blade servere niskog/srednjeg nivoa.

One mogu efikasno da smanje potrošnju energije za oko 18% u poređenju sa ECC Register DIMM-ovima na naponu od 1.5V i istog kapaciteta, tako da će služiti kao rešenje storidž uređaja sa više prednosti za MSP poslovno tržište.

Apacer-ovi upravo predstavljeni DDR3-1333 VLP UDIMM sa ECC osobinom memorijski moduli, dizajnirani u skladu sa JEDEC DDR3 memorijskim standardom, dostupna je u kapacitetima od 4GB za korisnike u preduzećima. Oni su idealne veličine od samo 18.74 mm (0.738 inča), savršeno staju u mala kućišta blade servera, gde ušteda prostora može da pomogne da se popravi strujanje vazduha za disipaciju toplote.

Kako bi  eliminisao problem greške u podacima, koje nastaju od procesiranja velikom brzinom u serverskim sistemima za masovan transfer i računanje, ovaj specijalizovani memorijski modul posebno podržava ECC funkciju da efikasno pojača stabilnost transfera. Više od toga, njegov ugrađeni termalni senzor omogućava sistemu da prati varijacije u radnoj temperaturi memorijskog modula u svakom trenutku. Ovo efikasno smanjuje rizik od pada servera dok istovremeno optimizuje energetsku efikasnost i minimizuje potrošnju energije sitema.

Još jednom, Apacer demonstrira svoju posvećenost visokom kvalitetu predstavljanjem sasvim novog DDR3 VLP Unbuffered DIMM memorijskog modula sa ECC osobinom. Opremljeni čipovima sa originalnom naprednom obradom, oni su prošli testove u teškom okruženju (visoka/niska temperatura, visok/nizak pritisak, i dugotrajni burn-in test) kao što se testiraju i serverski sistemi i matične ploče. Verifikovan je od strane sve više internacionalnih OEM giganata što potvrđuje sledeće: kada se koriste u blade serverima, oni mogu, ne samo da pokažu odličnu kompatibilnost i stabilnost, nego i da maksimizuju performanse sistema.

Apacer ima dugogodišnje iskustvo u sistemu mrežne komunikacije i na tržištu servera. Dok razvija tehnologiju za različite specifikacije serverski specifičnih memorijskih modula, Apacer takođe koristi specijalne memorijske module kako bi zadovoljio zahteve kupaca za različitim specifikacijama i osigurao stabilnost proizvoda i visoku kompatibilnost.

Leave a Reply