PC računari

Artec 3D skeneri u Srbiji

U svoju postojeću ponudu 3D skenera 3D-CADit uveo je i proizvode kompanije Artec Ltd. za čije proizvode se procenjuje da će biti tržišni pogodak broj jedan u 2011. godini.

Od početka ove godine 3D-CADit ponuda je bogatija za još jednog partnera sa područja 3D tehnologija – novi partner dolazi iz Kalifornije (SAD) a svojim proizvodima cilja na sve potrebe 3D skeniranja gde je visina investicije u tehnologiju bio glavni kamen spoticanja kod odluke za nabavku.

O Artec skenerima

Pre svega zbog izuzetnog odnosa kvaliteta i cene koji nude kod svih svojih proizvoda a koji za glavno ciljno tržište imaju oblast digitalizacije kulturne baštine te animaciju i dizajn. Trenuta serija sadrži 5 skenera koji se razlikuju po generalnim tehničkim karateristikama dubine polja, rezolucije i kvalitete skeniranja.

Posebno je atraktivna i cena ovih uređaja gde se raspon cena kreće između 10.000 i 15.000 € (bez dostave, instalacije i obuke). U 3D-CADit smatraju da će zbog cene biti posebno interesantan svim muzejima, arheolozima, istraživačima i dizajn studijima koji do sada možda nisu bili u mogućnosti nabaviti 3D skener iz high-end ponude.

Leave a Reply