PC računari

ASBIS i NETGEAR udruženo u isporuci mrežne tehnologije na EMEA tržištu

ASBISC Enterprises PLC, stručnjak u oblasti IT distribucije na EMEA tržištu, imenovan je za distributera od strane NETGEAR, svetskog provajdera tehnološki naprednih mrežnih uređaja.

Saradnja sa NETGEAR, igračem broj jedan u svetu u mrežnom segmentu, proširuje našu ponudu obezbeđujući veći izbor za naše kupce u kanalu” rekao je Laurent Journoud, Executive Vice President u kompaniji ASBIS. “Ovo partnerstvo stvara više pogodnosti za ASBIS kupce jer proširuje naš portfolio mrežnih uređaja i mogućnost kupovine svih komponenti na jednom mestu. Definitivno se radujemo približavanju NETGEAR linije proizvoda EMEA tržištu”

Richard Jonker, managing director emerging markets za NETGEAR, pokriva Istočnu Evropu, Afriku, Rusiju, Balka, Indiju i jugoistočnu Aziju, rekao je: “ASBIS ima pravi odnos pokrivenosti, miksa proizvoda i mentaliteta za NETGEAR Consumer i SMB mrežne proizvode. Želimo da proširimo našu ponudu pouzdane, pristupačne i jednostavne mrežene opreme u ovim regionima. U ovom, ekonomski izazovnom vremenu, reseller-i i krajnji korisnici se češće okreću NETGEARu nego monolitnim vendorima sa kompleksnom i skupom ponudom. Sa našim nagrađivanim ReadyNAS mrežnim rešenjima, ProSecure UTMs i portfolio svičeva po meri, mi smo u mogućnosti da zadovoljimo potrebe regiona koji pokrivam. Imam veliko poverenje u stručnost ASBIS menadžmenta, koje gledam kako rade na razvoju svoje kompanije od devedesetih. Zato verujem da će biti instrument naših razvojnih planova u narednoj deceniji“.

Distributerski ugovor pokriva 26 zemalja ASBIS-a u regionu EMEA. ASBIS će ponuditi NETGEAR kompletan asortiman proizvoda krajnjim korisnicima, poslovnim korisnicima, servis provajderima, uključujući rešenja za bežičnu mrežu, smeštaj, bezbednost, web/email bezbednost, rutere, firmwalls i svičeve.

Leave a Reply