asus-bm1-1
PC računari

ASUS desktop računari BM1 i BP1 sa najnovijim Intel Core procesorima

Komercijalni modeli visokih performansi dolaze sa ASUS Business Suite 2.0 alatom za sistem menadžment i dizajnirani su za jednostavnu nadogradnju

ASUS je danas predstavio BM1 i BP1, nove modele iz grupe komercijalnih desktop računara koji u sebi imaju Intel® Core™ procesore poslednje generacije i integrisanu Intel® HD Graphics 4600 grafiku. Oba računara dolaze sa ASUS „Business Suite 2.0“, alat za mendžment sistema, dok u varijanti BM1AE i BP1AE donose Intel® vPro™ tehnologiju za napredno daljinsko upravljanje sistemom, za veće poslovne sisteme. Osim toga, i BM1 i BP1 su dizajnirani tako da omoguće jednostavno održavanje i nadograđivanje.

asus-bm1-1

ASUS Business Suite 2.0 i Intel® vPro™ tehnologija

Oba modela komercijalnih desktop računara, ASUS BM1 i BP1, poseduju alat „ASUS Business Suite 2.0“ koji IT administratorima omogućava da upravljaju računarima i da ih održavaju bez muke. „ASUS Business Suite 2.0“ predstavlja kombinaciju softvera namenjenog malim preduzećima bez sopstvene mreže a, baziran je na alatu koji je dizajnirao ASUS i „Intel® Small Business Advantage (SBA) platformi“. „ASUS Easy Update II“ je zadužen da vaš BIOS i drajveri uvek budu ažurirani, „USB Blocker“ onemogućava neovlašćeno prikupljanje i prebacivanje podataka, a „Secure Delete“ sprečava nepovratno brisanje podataka. Pored toga, „ASUS Business Suite 2.0“ uključuje i ekskluzivnu „ASUS Energy Processing Unit (EPU)“ tehnologiju kojom se postiže optimalna energetska efikasnost.

asus-bm1-2

Najnovija verzija Intel® vPro™ tehnologije, koju ćete naći kod modela BM1AE i BP1AE, pruža bolju zaštitu i upravljanje sistemom za veća preduzeća. IT administratorima daje više fleksibilnosti kod daljinskog upravljanja podacima a, ujedno, i donosi uštedu za trošak kupovine dodatnog softvera i održavanja.

Svestrani monitor i pristupačno kućište

ASUS BM1 i BP1 desktop računari imaju VGA, DVI-I i dva DisplayPort video izlaza. Kombinacijom dva DisplayPort-a i bilo VGA ili DVI-I izlaza dobijate opciju povezivanja do tri monitora bez potebe za inastalacijom dodatne grafičke karte, što oba modela čini pogodnim za radne stanice sa više monitora. Pristupačno kućište, za koje vam nije potreban alat za otvaranje, ima modularnu građu u unutrašnjosti što omogućava jednostavno nadograđivanje ili održavanje. Dodatno, opcioni serijski i paralelni portovi omogućavaju povezivanje najraznovrsnijih uređaja za poslovnu upotrebu, kao što su matrični štampači i bar kod čitači.

Najefikasnija zaštita podataka uz „ASUS AI Security“ i TPM

Oba računara, i ASUS BM1 i BP1, poseduju prvoklasne sigurnosne alate koji će zadovoljiti potrebe svih korisnika. „ASUS AI Security“ alat štiti vaše podatke od neovlašćenog pristupa i napada virusa tako što korisnicima ograničava mogućnost pristupa podacima i fajlovima a, dodatno, onemogućava snimanje podataka na eksterne uređaje i diskove. Oba modela poseduju i „Trusted Platform Module“, koji je ugrađen na ploči, za bezbedan rad sa kodiranim podacima i verifikaciju hardvera. Što se tiče fizičke sigurnosti, oba desktop računara imaju „Kensington lock“ i slot za katanac, kao i „Chassis Intrusion Alert“, odnosno signalizator da je kućište otvoreno.

ASUS desktop računari – vodeći po pouzdanosti i zadovoljstvu koje pružaju u radu

ASUS desktop računari su deo tradicije najvišeg kvaliteta proizvoda, inovacija i dugovečnosti. U anketi o pouzdanosti, uslugama i zadovoljstvu korisnika, koju je sproveo PCWorld USA 2012. godine, korisnici su rangirali ASUS kao vodeći izbor u kategoriji desktop računara, pritom naglasivši visok nivo zadovoljstva zbog pouzdanosti, vrednosti, jednostavnom povezivanju i korišćenju. Pored toga, ova anketa je još pokazala da su ASUS desktop računari među prvima koje bi korisnici preporučili drugima.

Leave a Reply