asus_adapter_wifi
PC računari

ASUS EA-N66 Dual Band Wireless-N900 Ethernet Adapter

Uređaj donosi najveće dostupne brzine za gigabitnu mrežu, a poseduje i patentirane antene pomoću kojih ispunjava širok spektar potreba od kućnog povezivanja do zabave

ASUS EA-N66 3 u 1 dual band wireless-N900 Gigabit Eternet adapter opremljen je jedinstvenim 3 x 3 antena dizajnom koji omogućava korisnicima veliku brzinu za pristup internetu. Pomoću izbornih dual band operativnih modova i brzine do 450Mbps po band-u, EA-N66 zadovoljava potrebe za pretraživanje mreže, nesmetan HD video striming, kao i igranje na mreži bez neprijatnog seckanja (kočenja slike) pri igranju.

ASUS EA-N66 Dual Band Wireless-N900 Ethernet Adapter

Jedinstveni 3×3 dizajn antene donosi čistiji i jači signal

Pošto koristi (specifično za ovaj uređaj) patentiranu antenu, EA-66 minimizuje mešanje signala i donosi korisnicima Gigabitnu mrežu najveće trenutno dostupne brzine, i omogućava da usled široke pokrivenosti pristupite svom kućnom internetu sa bilo koje pozicije oko vaše kuće, stana ili kancelarije.

Dual band funkcija pojačava fleksibilnost mreže

Kako radi na 2.4GHz omogućava korisnicima da skidaju sadržaje i pretražuju internet, dok brži i manje opterećeni 5GHz band upravlja zahtevnijim zadacima kao što je striming HD sadržaja. Mogućnost izbora između dve frekvencije ostavlja veliki prostor za flekibilna podešavanja, i ugodno korišćenje intreneta. Pomoću standardnih eternet kablova korisnici lako mogu povezati sve uređaje koji podržavaju eternet kao što su desktop računari, laptopovi, multimedija plejeri, ili da na vašem smart TV-u preko EA-N66 uređaja pretražujete internet, strimujete sadržaje, ili igrate online igre bez zastoja u radu.

Prilagodljiv različitim korisničkim potrebama zbog 3 u 1 konstrukcije

EA-N66 radi u tri različita režima, kao eternet adapter, ripiter i akses point. Kao eternet adapter, ima mogućnost brzog povezivanja sa raznim uređajima koji podržavaju bežičnu vezu, a radi na brzinama do 450Mbps po band-u. U ripiter režimu, snažni EA-N66 može da reemituje signale kako bi proširio bežični domet u situacijama kada direktna veza ne može biti uspostavljena, i na taj način nudi bolju pokrivenost u većim objektima koji su odvojeni sa nekoliko zidova ili spratova.

Sve što korisnici treba da urade je da nađu najjači Wi-Fi signal i povežu gas a izabranim SSID-om. Kao access point, EA-N66 se povezuje sa žičnim modemima i ruterima, i tako momentalno obezbeđuje bežičnu podršku postojećoj mreži. Sve ove opcije se lako aktiviraju u samo nekoliko koraka i bez potrebe za instalacionim diskom, a sve to putem Asus-ovog intuitivnog korisničkog interfejsa.

Leave a Reply