PC računari

ASUS EeeTop PC ET20/22 linija—uživanje u multimediji uz dodir današnjice

Nova linija ASUS EeeTop PC ET20/22 donosi sve-u-jednom računare osetljive na dodir, koji korisnicima obezbeđuju osnovno za svakodnevno računarstvo i uživanje u multimediji, a sve uz elegantni dizajn koji štedi prostor.

Atraktivnost ovih modela leži u sposobnosti ostvarivanja ultimativne kućne zabave. EeeTop PC ET22 i EeeTop PC ET20 imaju 22-inčne i 20-inčne ekrane osetljive na dodir*, koji obezbeđuju prikaz slike visoke definicije koristeći najnovije grafičke procesore. Rezultujući vizuelni spektakl dopunjen je surround zvukom koji isporučuju dva Hi-Fi zvučnika sa SRS Premium Soundom™. ASUS EeeTop ET20/22 takođe omogućava i komunikaciju preko Eee Cam kamere jednostavne za upotrebu, dok Eee Bar daje brz pristup najčešće korišćenim aplikacijama. Korisnici mogu organizovati i svoje fotografije preko FotoFun-a, kao i ostavljati poruke prijateljima i porodici putem Eee Memo-a. Ukratko, nova ASUS EeeTop PC ET20/22 linija idealan je porodični sve-u-jednom računar za komunikaciju i zabavu.

Apsolutni vrhunac kućne zabave u visokoj definiciji

ASUS EeeTop ET20/22 linija daje multimedijalnu zabavu u visokoj definiciji na samo jedan dodir*. Korisnici mogu izabrati između 20-inčnog i 22-inčnog ekrana visoke definicije, koji ima filmski odnos dužina stranica 16:9. ASUS EeeTop ET20/22 linija poseduje ATI Radeon™ HD4570 ili NVIDIA® ION™ grafički procesor za jasnu i vibrantnu sliku vernu stvarnosti, dok par Hi-Fi zvučnika sa SRS Premium Soundom™ daje imerzivan virtuelni surround ugođaj. Korisnici mogu gledati Blu-ray filmove visoke definicije preko Blu-ray drajva** (dostupnog na pojedinim modelima).

ASUS EeeTop ET20/22 linija može se povezati i na odvojen monitor, igračku konzolu ili drugi uređaj putem HDMI ulaza i SPDIF izlaza (samo na ET22 modelima). ASUS EeeTop ET20/22 poseduje i Total Media Center (samo na ET22 modelima) koji se može koristiti putem dodira*, a jednostavan i efektan interfejs omogućava korisnicima brzi pregled i organizaciju multimedijalnih fajlova. Sve ove tehnologije obezbeđuju korisniku najbolje iz sveta kućne zabave.

Otkrijte moć povezivosti pod vašim prstima

Kako intuitivno računarstvo postaje sve učestalije, jasna je potreba sa instinktivnim korisničkim interfejsom. Ekrani dijagonale 20 i 22 inča koji su osetljivi na dodir* daju ASUS EeeTop PC ET20/22 liniji mogućnost korišćenja uz razne programe koji ovo mogu da iskoriste. Korisnici mogu ostavljati virtuelne „lepljive poruke“ na ekranu putem Eee Memo-a, ili video poruke preko ugrađene Eee Cam kamere sa superiornom tehnologijom koja obezbeđuje snimanje u 30 slika u sekundi*, kao i pojačanu osetljivost na svetlo u slabo osvetljenom okruženju.

Korisnici mogu dodavati i specijalne efekte na svoje slike, ili čak praviti sopstvene emotikone za instant mesindžere, kao što su Skype®, MSN Messenger™, Yahoo® Messenger i AIM®. FotoFun omogućava organizaciju emotikona, fotografija i drugih slika na način na koji se to radi sa foto albumima, kao i mogućnost objavljivanja na blogovima.

Najzad, Eee Bar daje brz i jednostavan pristup najčešće korišćenim aplikacijama kao i sistemskim podešavanjima, sve to na jedan dodir*.

Stilizovan dizajn uz uštedu prostora

ASUS EeeTop PC ET20/22 linija savršen je spoj oblika i funkcionalnosti. Ekran bez okvira i tanak profil ne samo da donose dodir elegancije svakom domu, već istovremeno štede na prostoru. Elegantno dizajnirano postolje zaokružuje minimalistički dizajn, doprinoseći opštoj mobilnosti računara.

Leave a Reply