Asus M51
PC računari

ASUS G10 i M51 desktop računari na novoj Intel Core platformi

Desktopi visokih performansi dolaze sa ASUS SonicMaster audio i Smart Cooling tehnologijama i odvojivim UPS-om koji štiti bezbednost podataka

Taipei, Taiwan (18 June, 2013) — ASUS je danas objavio G10 i M51 desktop računare, koji dolaze sa poslednjom generacijom Intel® Core™ procesora i NVIDIA® GeForce® GTX grafikom za kvalitetan multitasking i gejming visokih performansi. Oba nova desktopa poseduju i “ASUS Smart Cooling” tehnologiju koja pruža bolje hlađenje i tiši rad, kao i “ASUS Power Pack” — odvojivi UPS urešaj koji se, pored toga, može koristiti i kao prenosivi punjač za pametne telefone i tablet uređaje. Pored toga, G10 i M51 su prvi desktop računari koji dolaze sa “ASUS SonicMaster” audio tehnologijom za poboljšanje kvaliteta zvuka.

Asus M51

Asus M51

Moćne performanse za rad i igru

ASUS G10 i M51 desktop računari dolaze najnovijom serijom Intel® Core™ i7 procesora koji obezbešuju napredniji multitasking i veću energetsku efikasnost. G10 dolazi sa NVIDIA® GeForce® GTX680 grafikom i 3D Vision Surround, kao i podrškom za do četiri monitora što će gejming učiniti znatno kvalitetnijim.

Oba modela, i G10 i M51 isporučuju i bolji zvuk uz “ASUS SonicMaster” tehnologiju i profesionalne alate čiji učinak možete čuti u svetski popularnim filmovima, muzici i igrama, a sve to zahvaljujući MaxxAudio® Master iz Waves kompanije, dobitnici Technical Grammy® nagrade. Ekskluzivni ASUS AudioWizard audio interfejs omogućava dodatno podešavanje zvuka baš po vašem ukusu i na dohvat je ruke.

Asus G10

Asus G10

Oba modela su upakovana u kućišta potpuno novog dizajna. G10 ima čiste i precizne linije i finalnu obradu u brušenom metalu da LED indikatorskim sijalicama koje pokazuju radni stanje svakog povezanog eksternog USB uređaja. M51 ima mat finiš a tekstura na prednjoj strani računara je otporna na otiske prstiju.

Ekskluzivne tehnologije: ASUS Power Pack i Smart Cooling

ASUS G10 i M51 desktop računari, poseduju i “ASUS Power Pack”, odvojivu bateriju koja funkcioniše i kao UPS uređaj u slučaju nestanka struje, i kako prenosivi punjač za pametne telefone i tablet uređaje. Power Pack omogućava da računar nastavi da radi još 25 sekundi na bazeriji i aktiviraće automatski mod hibernacije kako bi se sprečio gubitak podataka tokom dužeg nestanka struje.

“ASUS Smart Cooling System” automatski kontroliše brzinu ventilatora za postizanje optimalne ravnoteže hlađenja i smanjenja buke. Takođe, sistem je dizajniran tako da pomaže smanjenje akumulacije prašine u kućištu što dodatno doprinosi stabilnosti sistema. Oba računara poseduju i ekskluzivni ASUS EPU (Energy Processing Unit), kontroler koji služi za optimizaciju opšte efikasnosti sistema tako što prati opterećenje sistema i u skladu sa time podešava napon.

Superiorne opcije za skladištenje podataka i povezivanje

ASUS G10 i M51 desktop računari poseduju ASUS “Universal Storage Module” (USM), ležište za brzu zamenu hard diska (hard disk nije uključen) koje olakšava dodavanje i deljenje hard diskova. USM interfejs je oko dva puta brži od USB 3.0 dok se modularni hard diskovi mogu povezati sa bilo kojim računarom preko USB adaptera. Kao dodatak, od asusa stiže poklon u obliku 32GB prostora na ASUS WebStorage-u, na period od tri godine.

Oba modela imaju i USB 3.0 portove na prednjoj strani kućišta sa “Ai Charger” tehnologijom za brzo punjenje mobilnih uređaja. M51, uz to, dolazi sa “ASUS Wireless Charger tray”, koji služi za bežično punjenje pametnih telefona i tablet računara koji podržavaju “Qi” standard induktivnog napajanja.

ASUS desktop računari – vodeći po pouzdanosti i zadovoljstvu koje pružaju u radu

ASUS desktop računari su deo tradicije najvišeg kvaliteta proizvoda, inovacija i dugovečnosti. U anketi o pouzdanosti, uslugama i zadovoljstvu korisnika, koju je sproveo PCWorld USA 2012. godine, korisnici su rangirali ASUS kao vodeći izbor u kategoriji desktop računara, pritom naglasivši visok nivo zadovoljstva zbog pouzdanosti, vrednosti, jednostavnom povezivanju i korišćenju. Pored toga, ova anketa je još pokazala da su ASUS desktop računari među prvima koje bi korisnici preporučili drugima.

Leave a Reply