gforce-gtx-780
PC računari

ASUS GeForce GTX 780 grafička kartica

Hardver nove generacije koji ćete moći maksimalno iskoristiti uz ekskluzivni GPU Tweak alat za tuniranje grafičke karte i bolje performanse uz NVIDIA GPU Boost 2.0 tehnologiju.

ASUS je danas predstavio GeForce GTX 780 grafičku kartu koja sadrži grafički procesor 28nm NVIDIA® GK 110-300 sa 2304 CUDA jezgara i 3GB GDDR5 memorije na 384-bitnom memorijskom interfejsu. Jezgro grafičkog procesora je klokovano na 902MHz, dok video memorija radi na frekvenciji od 6008MHz.

gforce-gtx-780

Sa, otprilike, 50% više snage od GTX 680 modela i uz DirectX® 11, GeForce® GTX 780 pruža gejming i multimediju najvišeg kvaliteta. Podržava TXAA i FXAA, napredne tehnologije za sprečavanje izobličenja slike, što doprinosi boljem kvalitetu prikaza u igrama.

SAZNAJTE VIŠE O GeForce grafičkim karticama

Pored izvanrednog kvaliteta proizvoda, ASUS se pobrinuo da korisnici u potpunosti iskoriste sve mogućnosti ove grafike uz jednostavni GPU Tweak alat za tuniranje grafičkih karti, dok su performanse i ušteda energije fino balansirani zahvaljujući NVIDIA® GPU Boost 2.0, pametnom alatu koji pomaže kod upravljanja taktovima grafičkog procesora. Dodatno, ASUS će na Computex-u 2013 predstaviti i GeForce® GTX 780 DirectCU II grafičku kartu sa potpuno redizajniranim hlađenjem.

 

GPU Tweak alat za jednostavan monitoring i kontrolu grafičke karte

Ekskluzivni ASUS GPU Tweak alat je nadograđen kako bi se u potpunosti iskoristile mogućnosti GeForce® GTX 780 modela. Pomoću intuitivnog grafičkog interfejsa ovaj alat korisnicima omogućava da modifikuju brzine memorije i jezgra grafičkog procesora, ventilatora, kao i da postave granicu za visinu temperature i granicu potrošnje električne energije. Uz to, moguće je postaviti specifične profile za posebne igre, koji se mogu brzo sačuvati i kasnije menjati po potrebi.

NVIDIA GPU Boost 2.0 – dinamičko podešavanje takta

Nakon debija GPU Boost tehnologije u GeForce® GTX 600 seriji grafičkih karti, dolazi nam GPU Boost 2.0 koji donosi još više opcija za pametne modulacije takta grafičkog jezgra. Kako se oslanja na upotrebu i opterećenje grafike, GPU Boost veoma efikasno menja taktove grafičkog procesora za postizanje maksimalnih performansi i uštedu energije. Dodatno, GPU Boost 2.0 pruža mogućnost postavljanja granice temperature zagrevanja karte, povišen overvolting kao i podešavanje tečnog hlađenja.

DOSTUPNOST & CENA

ASUS GeForce® GTX 780 se isporučuje od danas. Dostupnost i cena mogu varirati u zavisnosti od teritorije. Za više informacija kontaktirajte vašeg lokalnog ASUS predstavnika.

Leave a Reply