PC računari

ASUS GTX 560 DirectCU II TOP vrhunska grafička kartica

Fabrički je overklokovana na 925MHz sa pobedničkom kombinacijom hlađenja pod nazivom DirectCU II

ASUS je danas izbacio GTX 560 DirectCU II TOP grafičku kartu, baziranu na NVIDIA® GTX 560 GPU-u koji je izbačen početkom ove godine. ASUS GTX 560 DirectCU II TOP je fabrički overklokovan model, koji kao pride koristi ASUS-ovo ekskluzivno rešenje za hlađenje pod nazivom DirectCU II, dok je PCB izrađen od Super Alloy Power elemenata. Sa ovim prednostima, GTX 560 DirectCU II TOP projektovana je da dosegne svoje maksimume, dok krajnji korisnik može da uživa u poslednjim gejmerskim naslovima uz fantastične performanse svoje nove grafičke karte.

TOP – overklokovana na 925MHz, tj. 115MHz više od referentnog modela

ASUS GTX 560 DirectCU II TOP dolazi sa fabrički overklokovanim GPU-om sa 925MHz, tj. sa 115MHz većim klokom u poređenju na referentni model. Na grafičkoj karti nalazi se 1 GB GDDR5 memorije. Za overklokere koji žele da poguraju ovaj model do njenih granica, ASUS nudi svoj ekskluzivni Voltage Tweaker zadužen za povećanje performansi i do 50%.

Ostani „cool“ i pod opterećenjem

Sa DirectCU II dizajnom, tj. dizajnom koji kombinuje dva ventilatora, bakarne toplotne cevi koje direktno naležu na GPU jezgro, GTX 560 DirectCU II TOP je 20% više efikasnija što se tiče odnošenja toplote u poređenju na generički model. Efikasnost duplog ventilatora omogućuje dva puta veći protok vazduha, što uveliko utiče na stanje temperature grafičke karte, tj. da grafička karta ostane u što hladnijem stanju.

Super Alloy Power za što bolje performanse

GTX 560 DirectCU II TOP poseduje Super Alloy Power Tehnologiju, koja koristi specijalne materijale (legure) za što bolju efikasnost celog sklopa. Pomenuta tehnologija donosi 15% bolje performanse, sa 35C nižom temperaturom, te je i životni vek grafičke karte produžen za 2.5 puta.

Leave a Reply