PC računari

ASUS HD 6770 DirectCU Silent grafička kartica

Nova HD 6770 DirectCU Silent grafička karta nudi revolucionarno hlađenje, gde uz odlične performanse možete da uživate u totalnoj tišini. ASUS najveći proizvođač matičnih ploča na svetu izbacio je novi model totalno nečujne grafičke karte pod oznakom HD 6770 DirectCU Silent.

Pomenuti model i pored toga što je pasivno hlađen radi na 16% manjoj temperaturi u poređenju na generički pasivno hlađen model. Sa druge strane već dobro proverena DirectCU Silent serija pokazala se kao ok rešenje koje u isto vreme može da isporuči odlične performanse, kako za gejming, tako i za multimediju.

DirectCU Silent tehnologija nudi 95%* duže telo hlađenja za 16%* hladnije okruženje

ASUS inženjeri zaduženi za razvoj DirectCU hlađenja razvili su ekskluzivno hlađenje koje je bazirano na direktnom kontaktu bakarnih toplotnih cevi koje naležu na GPU, čiji je krajnji rezultat brže i efikasnije odnošenje toplote, što u prevodu znači manje zagrevanje je ekvivalentno boljim performansama. Koristeći ove principe, ASUS inženjeri osmislili su i kreirali do sad najefektivnije 0dB nečujno hlađene za grafičke karte.

DirectCU Silent dizajn koristi se na GT 430, GT 440, GTS 450 i HD 6670 grafičkim kartama sa prvim kreacijama, te je sad i HD 6770 kreiran u istoj verziji. Završna obrada DirectCU Silent modela takva je da nudi 95% veću površinu rashladne površine, što obezbeđuje 16% hladnije okruženje jedne pasivno hlađenje grafičke karte, čiji rezultat su veće performanse i duži radni vek.

Super legure komponenti za duži radni vek i bolje performanse

Na osnovu legura koje su ukombinovane od strane ASUS-a, Super Legure donose visok stepen izdržljivosti i otpornosti što dovodi do manjeg zagrevanja. Super Legure donose i do 15% veće performanse, veću overklok marginu, te je i konačan proizvod u stanju da izdrži 2.5 puta veći radni vek nego onaj generički.

Donosi stabilne performanse i hladnije okruženje

DirectX® 11 bazirana ASUS HD 6770 DirectCU grafička karta dolazi u Silent verziji sa 800 strim procesora i 40 teksturnih jedinica, sa kapacitetom GDDR5 video memorije od 1GB. Ovo znači da je u mogućnosti da operiše sa HD igrama sa detaljima podešenim na medium i high, što je bilo nemoguće sa prethodnim verzijama silent grafičkih karti. HD 6770 DirectCU Silent je odličan proizvod za korisnike koji žele tišinu ujedno sa odličnim multimedia i grafičkim performansama.

Leave a Reply