PC računari

ASUS lansirao HD 6770 DirectCU i HD 6750 Formula grafičke karte

ASUS je danas objavio prve informacije o novim modelima grafičkih karti pod oznakama HD6770 DirectCU i HD 6750 Formula. Pomenuti modeli projektovani su od strane ASUS-a, tj. i PCB i hlađenje je poniklo iz ASUS kuhinje. Samim tim obe karte imaju implementiranu Super Alloy Power tehnologiju koja donosi 15% bolje performanse, kao i 2.5 duži radni vek trajanja, a sve to u poređenju na generički model.

HD 6770 DirectCU hlađenje poseduje bakarne cevni koje direktno naležu na GPU, sa čime se postiže i do 20% bolje hlađenje, dok HD 6750 Formula poseduje aerodinamički poklopac koji zajedno sa dobro obrađenim hladnjakom obezbeđuje i do 13% bolje hlađenje u poređenju na referentni model. U ovoj kombinaciji HD 6770 DirectCU i HD 6750 Formula obezbeđuju ultimativno hlađenje koje sa kvalitetnim komponentama pružaju maksimalno gejming i multimedialno uživanje.

Najbolje rešenje za hlađenje – DirectCU i Formula

HD 6770 DirectCU poseduje najviše nagrađivano ASUS ekskluzivno DirectCU hlađenje koje je u potpunosti izrađeno od bakra, čije toplotne cevi su u direktnom kontaktu sa GPU-om kako bi se što lakše odnela toplota sa jezgara. Ovo poboljšava hlađenje i do 20%, te je i karta drastično tiša u poređenju na referentni model.

HD 6750 Formula poseduje aerodinamički oklop hlađenja i fino obrađenu površinu hladnjaka, te obezbeđuje odličan protok vazduha čiji je krajnji rezultat 13% bolje hlađenje u poređenju na generički model.
Izrađana za maksimalne perfomanse

Obe HD 6770 DirectCU i HD 6750 Formula grafičke karte poseduju Super Alloy Power tehnologiju koja obezbeđuje specijalno dizajnirane i odabrane komponete čiji glavni aduti su antikorozivnost, visoko-magnetičnost, i toplotna otpornost što na kraju donosi i do 15% bolje perfomanse, manju temperaturu i do 35°C, kao i 2.5 puta duži radni vek, opet u poređenju na referentni model. Pomenuti modeli poseduju DirectX® 11 podršku, što će olakšati i poboljšati prikaz igara, Blu-ray-a, HD i stereotipskog 3D matrijala kao i drugij multimedia sadržaja.

Leave a Reply