PC računari

ASUS M4A89GTD PRO/USB3

Moćna matična ploča sa integrisanom grafikom i 2 PEG slota, USB3.0 portovima, dvostruko bržim SATA kontrolerom i jedinstvenom mogućnošću Core Unlocker.

Ova ploča je odličan izbor za sve koji traže ekstremne performanse, izuzetnu vrednost za uloženi novac, ali i relativno malu investiciju u osnovne komponente koji čine računarsku platformu.

ASUS je učinio trivijalno jednostavnim postupak otključavanja skrivenih procesorskih jezgara koja fizički postoje na nekoliko različitih AMD procesora, ali iz komercijalno-marketinških razloga dolaze zaključani. Ovu ultra korisnu funkcionalnost u kompaniji ASUS nazvali su marketinškim imenom “Core Unlocker”.

Ploča koristi AMD 890 čipset i na njoj je procesorsko podnožje AM3. Već sada se zna da će ova ploča bez problema podržavati 6-jezgarni Phenom II™ procesor, zajedno sa ATI CrossFireX™ i NVIDIA Hybrid CrossFireX™ tehnologijama kojima se upošljavaju 2 PCI Express slota za grafiku (PEG slotovi). Kao što se da razlučiti iz naziva, ploča poseduje integrisani USB 3.0 kontroler, kao i SATA 6Gbps transfer (dvostruko više od SATA-II).

Ploču možete nabaviti u Direct Linku po ceni od 130€ bez PDV-a.

Leave a Reply