ASUS_ROG_Tytan_G70_1_T
PC računari

ASUS ROG Tytan G70 igrački desktop PC

Punokrvni gejmerski desktop dolazi sa Intel Core i7 procesorom, NVIDIA GeForce GTX780 grafikom i kvalitetnim tečnim hlađenjem

ASUS je danas predstavio Tytan G70 igrački desktop računar čija je osnova poslednja generacija Intel® Core™ procesora koji je moguće overklokovati samo jednim klikom i bez potrebe za restartovanjem računara. Uz to, Tytan G70 poseduje i NVIDIA® GeForce® GTX780 grafiku koja podržava četiri monitora za najkvalitetniji gejming, te elegantno kućište projektovano da pruži efikasno hlađenje, a dodatno ima i ugrađenu tehnologiju za bežično punjenje mobilnih uređaja kao i SonicMaster audio tehnologiju.

Instant overkloking procesora i ultra-realistična grafika

ASUS Tytan G70 poseduje Turbo Gear, taster za instant overklokovanje, koji korisnicima omogućava da u potpunosti iskoriste potencijale Intel Core i7-4770K procesora apritom ne moraju da restartuju računar radi toga. ASUS Turbo Gear tehnologija obezbeđuje simultani overkloking sva četiri jezgra procesora i podiže takt procesora sa standardnih 3.7GHz do dva stabilna nivoa — 1. na 3.9GHz i 2. na 4.1GHz.

ASUS_ROG_Tytan_G70_1_T

Najnovija NVIDIA GeForce GTX780 grafička karta ima kapacitet za najnovije igre i najzahtevnija podešavanja, podržava do četiri monitora kao i igranje u 3D okruženju uz pomoć NVIDIA 3D Vision Surround tehnologije.

Efikasno hlađenje za vruću borbu

Kućište Tytan G70 računara je projektovano da maksimalno iskoristi 10 pripadajućih ventilatora. Aktiviranjem Turbo Gear moda automatski se otvaraju gornji i bočni ventilacioni otvori koji otkrivaju šest prednjih ventilatora i dva pozadinska. Svi oni, zajedno sa dva ventilatora u donjem delu kućišta plus još dva u kućištu, rade u tandemu sa integrisanim vodenim hlađenjem i obezbeđuju efikasno odstranjivanje toplote. Zahvaljujući tome, Tytan G70 je idealan računar za maratonsko igranje a vaše komponente će trajati duže. Dodatno, ventilacioni otvori imaju senzore koji sprečavaju da se zatvore i priklješte prste.

Dizajn Tytan G70 računara podrazumeva čiste, klesane linije, sa privlačnim šarama na kućištu uz dodatak svetlećeg ROG logoa i LED dioda na donjem delu kućišta koje menjaju boju iz plave u crvenu i obratno što ukazuje na mod rada računara, tj. da li radi u standard ili overklok modu.

 

Poboljšani SonicMaster audio

Tytan G70 dolazi sa već poznatom ASUS SonicMaster tehnologijom. Zajedno sa MaxxAudio® tehnologijom kompanije Waves, koja je dobitnik „Technical GRAMMY Award®“ priznanja, pruža korisnicima Tytan G70 realističan zvuk te poboljšava uživanje u igranju pošto će svaki zvuk eksplozije ili pucanje zvučati potpuno realistično, plus ćete čuti svaki pa i najtiši korak što omogućava bolje pozicioniranje na bojnom polju. Dalje, Tytan G70 poseduje i ekskluzivni ASUS AudioWizard interfejs koji korisnicima omogućava da podese zvuk prema sopstvenim potrebama.

Praktičan i koristan

Tytan G70 poseduje i ASUS Wireless Charger tehnologiju za bežično punjenje pametnih telefona i tablet uređaja koji podržavaju Qi standard za induktivnu struju. Sve što je potrebno da uradite kako biste svoj uređaj napunili je da ga postavite na ležište za punjenje koje se nalazi na gornjem delu kućišta. Pored svega, ASUS je za sve korisnike Tytan G70 računara obezbedio 32GB besplatnog ASUS WebStorage prostora na period od tri godine.

ASUS desktop računari – vodeći po pouzdanosti i zadovoljstvu koje pružaju u radu

ASUS desktop računari su deo tradicije najvišeg kvaliteta proizvoda, inovacija i dugovečnosti. U anketi o pouzdanosti, uslugama i zadovoljstvu korisnika, koju je sproveo PCWorld USA 2012. godine, korisnici su rangirali ASUS kao vodeći izbor u kategoriji desktop računara, pritom naglasivši visok nivo zadovoljstva zbog pouzdanosti, vrednosti, jednostavnom povezivanju i korišćenju. Pored toga, ova anketa je još pokazala da su ASUS desktop računari među prvima koje bi korisnici preporučili drugima.

Leave a Reply