PC računari

Asus RS120-E5/PA4 serverski sistem

Najnovija verzija isplativog i popularnog serverskog barebone sistema koji se može ugrađivati u orman sa opremom. Zasnovana je na Intel 3200 čipsetu koji podržava Xeon procesore izrađene pomoću 45-nanometarskog procesa.

RS120-E5/PA4 poseduje jedno procesorsko podnožje i može da podrži i četvorojezgarne procesore sa magistralom na 1333 MHz. Intel 3200 čipset podržava do 8 GB DDR2 800 memorije sa ECC korekcijom greške.

Visoke performanse četvorojezgarnog servera u prostorno optimizovanom 1U kućištu prilagođenom ugradnji u orman – to je nešto na čemu možete bez bojazni da gradite vašu IT infrastrukturu.

Server ima i četiri ležišta za SATA hard diskove, a integrisani SATA kontroler podržava RAID 0, 1, 5 i 10 režime povezivanja.

Ovaj server se može nadograditi hot-swap modulom za diskove, što značajno olakšava servisiranje i intervencije na serveru. Sistem poseduje jedno SO-DIMM podnožje za dodatnu ASMB3-SOL karticu za menadžment servera preko mreže. Za umrežavanje poseduje dva gigabitna Ethernet porta (Broadcom® BCM5721). Na prednjoj strani postoje 2 USB porta i ležište za opcioni niskoprofilni optički uređaj (onaj koji se ugrađuje u notebook računare).

Leave a Reply