PC računari

Bekapujte na novom Apacer AC203 eksternom disku

Ko već nije doživeo paniku od “Trebalo bi da napravim bekap”…..? Sa Apacer-ovim novim AC203 eksternim hard diskom ovakvi momenti nestaće zauvek. Vaši poslovni fajlovi, lični podaci i dragocene porodične fotografije su bezbedno sačuvane na ovom modernom uređaju za skladištenje podataka. Kompaktan profil i ‘One Touch Backup’ funkcija AC203 eksternog hard diska nude do 640GB kapaciteta i lako bekapiranje velikih količina podatak kako kao obezbeđenje vašeg digitalnog života. Sa AC203, Apacer čuva vaše dragocene podatke.

Apacer AC203 ima specijalno dizajnirano bekap dugme koje lako kopira važne podatke, audio i video fajlove u određeni folder kako bi ih bezbedno sačuvao. Apacer je obezbedio cenjen bekap softver u paketu sa AC203: PCClone EX. Njegovo grafičko korisničko okruženje omogućava vam da udobno konfigurišete bekap sistema i ličnih fajlova.

Sa samo 14mm debljine i 143g težine, ovaj lak z anošenje AC203 eksterni hard disk omogućava korisnicima da dele svoje audio/video fajlove sa prijateljima u pokretu i takođe omogućava profesionalcima da prenesu velike količine podataka. Dostupan u tri boje: rubin crvenoj, grafit crnoj i snežno beloj, AC203 se uklapa u svaki lični stil. AC203 je dostupan u 320GB, 500GB i 640GB kapacitetima i optimalno je bekap rešenje za netbukove, notbukove i desktop korisnike.

Leave a Reply