PC računari

BenQ debituje sa Joybee GP2 mini projektorom

BenQ  je objavio lansiranje svoje druge generacije Joybee GP2 projektora. Nezavisno od prenošenja nasledstva u dizajnu svog prethodnog crnog i belog kućišta, ovaj mini projektor je debitovao u svetu sa brojnim naprednim karakteristikama.

U to spada sve-u-jedan Apple iPhone/iPod-kompatibilni priključak, opcionalna baterija, veoma efikasna tehnologija 3LED projekcije, 720p HD-spreman projekcija kratkog dometa, 200 ANSI lumena osvetljaja, nadmoćna multimedijalna konektivnost (može se konektovati na Apple iPad-ove i sa drugim tablet računarima preko HDMI priključka), višestruka podrška formata, utičnica za SD karticu, USB čitač, prenos datoteka od računara u ugrađenu memoriju od 2GB i dva stereo zvučnika od 2W.

Revolucionarni mobilni zabavljač, Joybee GP2, vodi u kategoriji sa neuporedivom audiovizuelnom, multimedijalnom zabavom u hodu. Lagan i kompaktan sa jedva 565g, ovaj uređaj veličine dlana karakteriše sve-u-jedan iPhone/iPod-kompatibilan priključak konstruisan da pokrene kućne žurke, pidžama žurke, ekspedicije sa logorovanjem ili čak i ekspedicije u inostranstvu.

Pomoću funkcije utakni i koristi korisnici mogu podeliti video snimke, fotografije i video igre sa svojom porodicom i prijateljima na sjajnom bioskopskom ekranu od 160” ili zaigrati preko funkcije reprodukcije muzike bez napora. Simultana sposobnost punjenja obezbeđuje besprekidnu zabavu. Pored toga, BenQ je dizajnirao opcionu bateriju za ovaj izvanredan uređaj, nudeći korisnicima tri puna sata osvetljaja od 100 ANSI lumena kada je baterija potpuno napunjena.

Sve u vezi sa GP2 je da vam obezbedi iskustvo naklonjeno korisniku kao niko drugi. On je napunjen sa multimedijalnim konektivnim aplikacijama koji podržavaju upravo svaki uređaj za kućnu zabavu i personalne medije, i za obradu različitih multimedijalnih formata počev od video snimaka, fotografija i datoteka sa muzikom do MS office i PDF dokumenata. Karakteristika USB prikaz omogućava korisnicima da priključe svoj računar na GP2 pomoću USB kabla bez neophodnog upravljačkog programa, dok funkcija USB prenos podataka pomaže korisnicima prenos svojih multimedijalnih datoteka u ugrađenu memoriju ode 2GB radi putovanja bez tereta.

Još jedan napor vredan pažnje koji je BenQ stavio da bi napravio da Joybee GP2 bude naročito zabavan za upotrebu bio bi neuobičajeni dodir prema korisničkom interfejsu. Stilizovanjem korisničkog interfejsa sa navigacionim elementima popularnih multimedijalnih uređaja BenQ je obezbedio da mini projektor stvarno bude lakši za uživanje.

Leave a Reply