PC računari

BenQ digitalni projektor SP920P sa 6000 ANSI lumena

Firma BenQ predstavlja digitalan projektor SP920P – XGA projektor (rezolucija 1024 x 768) koji pruža nivo krajnje visoke svetline na 6000 ANSI lumena. Korisnici više neće morati da gase svetla tokom prikazivanja prezentacija jer je BenQ SP920P pogodan za okruženja sa jakim ambijentalnim osvetljenjem, od dvorana za sastanke do audotorijuma. Pored izuzetno visokog nivoa svetline, model SP920P takođe donosi potpuni komplet karakteristika – kao što su razmer oštrine kontrasta 2000 : 1 i tehnologije BrilliantColor™ i VIDI™– koje su potrebne poslovnom projektoru.

Opremljen dvostrukom sijalicom koja nudi tri režima rada, model SP920P fleksibilno funkcioniše u velikim, srednjim i malim prostorijama. Za upotrebu u velikim prostorijama i auditorijumima, 6000 ANSI lumena sa dvostrukom sijalicom (normalan režim rada) pogodno je za prikazivanje svetle i jasne slike.

Dvostruka sijalica (ekonomičan režim rada) daje 4800 ANSI lumena koji zadovoljavaju prezentacije srednje do velike veličine. U okruženjima normalne veličine, dovoljno je 3000 ANSI lumena sa jednom sijalicom (normalan režim rada). U ovom slučaju, druga sijalica biće u pasivnom režimu rada koji štedi električnu energiju i produžava vek trajanja sijalice.

Projektovan kako bi radio u potpuno osvetljenom okruženju, model SP920P dolazi sa tehnologijom VIDI™koja projektoru omogućava iscrtavanje svetlijih slika sa bogatijom dubinom boja pri većem kontrastu. Pomoću tehnologije VIDI™, model SP920P sposoban je da reaguje na gubitak svetline pomoću variranja intenziteta projekcijske sijalice usklađene sa paletom boja, što dovodi do povećanja u svetlini od 40% i pojačavanja specifičnih boja u različitim postavkama režima rada.

Pomoću procesora DLP® BrilliantColor™, model SP920P izvodi obradu u više boja da bi se na ekranu prikazale žive boje, obezbeđujući veću sjajnost i vrhunski kontrast za dublje crnilo i svetlije belilo. Karakteristika nezavisnog upravljanja bojom pruža nezavisno prilagođavanje crvene, plave, cijana, magente i žute za fino podešavanje nijansi i zasićenja.

Leave a Reply