PC računari

BenQ otkriva W1100 projektor pune HD rezolucije

Kompanija BenQ, svetski poznati proizvođač uređaja sa koncepcijom digitalnog životnog stila i globalni lider u oblasti DLP® projektora, danas je objavila da je proširila seriju svojih kućnih projektora novim članom – projektorom W1100.

Dizajniran za ljubitelje kućne zabave i prave audio-video fanatike koji su spremna da pređu od svakodnevne TV zabave na uzbuđenje koje pruža veliki ekran, ovi projektori za kućne bioskope sa punom HD 1080p rezolucijom proizvedeni su korišćenjem Texas Instruments DLP® tehnologije kako bi isporučili upečatljive boje i detalje, veliku osvetljenost i visoke kontrastne odnose skoro bez odstupanja boja. Sa čitavom zbirkom najsavremenijih profesionalnih opcija – od optičkog sistema optimizovanog za punu HD rezoluciju do potpuno 10-bitne obrade, podesivog upravljanja bojama i 20W SRS WOW HD™ surround zvuka, W1100 nudi jednostavno rešenje za bioskopski užitak.

Paket za jednostavnu instalaciju sa punom HD 1080p rezolucijom

Praktičan i dostupan, BenQ-ov W1100 pruža kućni bioskop iz snova bez problema sa povezivanjem električnih kablova i podešavanja audio sistema. On ima punu Full HD 1080p rezoluciju koja je pojačana optičkim sistemom optimizovanim za punu HD rezoluciju, a koji se sastoji od 12 osetljivih sočiva za proizvodnju čiste i kvalitetne slike.

Njegova poboljšana osvetljenost od 2000 ANSI lumena, kontrastni odnos od 4500:1 i potpuna 10-bitna obrada boje postižu neverovatnu preciznost prikazivanja svake boje, senke i oblika – zajedno sa sistemom upravljanja bojama koji daje odlično izbalansirane nijanse prilagođene kontrasti, osvetljenosti, temperaturi boje, intenzitetu i nivoima balansa bele koje ste vi podesili.

20W zvučnici i SRS WOW HD™

W1100 dodatno dopunjuje vaše audiovizuelno iskustvo SRS WOW HD™ tehnologijom i sa sva zvučnika od po 10 W ugrađena u kućište uređaja. Sada možete uživati u poboljšanim dinamičkim audio performansama, sa dubljim niskim tonovima, širim horizontalnim zvučnim poljem i podignutom vertikalnom zvučnom slikom – bez ijednog dinara za dodatne audio sisteme. Sve što treba da uradite sa W1100 je da ga priključite i pustite da bi se vaš dnevni boravak pretvorio u kućni bioskop.

 

Leave a Reply