PC računari

BenQ-ov nov DLP® projektor modela MP727 sa ultra osvetljajem

BenQ predstavlja svoj najnoviji DLP projektor sa visokim osvetljajem, matične serije MP727 multimedijalni XGA projektor za poslovni, obrazovni i vladin sektor.

Brilijantan osvetljaj od 4300 ANSI lumena optmiziran najnovijim unapređenjem projektora čine model MP727 mnogostranim i živhanim projektorom za konferencijske sale srednje veličine do velikih sala, u zamračenom do dobro osvetljenom okruženju. Tehnologija OSRAM’s® UNISHAPE™, tehnologija BrilliantColor™ firme Texas Instruments’® i digitalna obrada svetla (DLP), plus BenQ-ovo 3D upravljanje bojom ističu snagu prezentacije modela MP727.

Svetla na živahnost i svestranost
Za pedalj iznad konkurentskog proizvoda sa sličnom cenom, model MP727 je dobro opremljen sa vrhunskim tehnologijama. Jedini čip na svetu sa potpunom digitalnom tehnologijom za sliku – DLP – odlikuje model MP727 sa oštrijim tekstom i detaljima koji se lako čitaju kao i jasnijim bojama pomoću povećane gustine rasvetljavanja i postojanosti boje koja nikada ne bledi. BenQ-ov točak boja sa zlatnom proporcijom i tehnologija BrilliantColor™ nadalje pojačavju boje srednjih tonova do 50% i proširuju skalu boja izvan RGB za super poboljšane nijanse bele, crne i boje srednjih tonova. 3D upravljanje boja omogućava prilagođavanje boja pomoću nezavisnog podešavanja nijanse, zasićenosti i dobijanja svih boja bez da jedna boja kompromituje drugu. Vodeća tehnologija UNISHAPE™ dodatno pojačava kvalitet slike pomoću prilagođenog oblika signala radi simultanog optimiziranja osvetljaja i boje, za razliku od slabijih projektora koji žrtvuju jedno za drugo. Slike su svetlije do 40%, pa ipak neizmerno oštre. Visok kontrast od 3500:1 održava slike oštre i živahne, čak i u okruženjima sa popriličnim ambijentnim osvetljenjem.

Brilijantno praktičan
Svetla na svestranost kod modela MP727 je upotpunjena sa pametnim pogodnostima za prezentacije koje su perfektne bez ikakvog napora. Jedanaest unapred definisanih režima rada nude podešavanje jednim dodirom za prezentacije, igre, video i više, dok funkcija korekcije boje na zidu obezbeđuje beskompromisan kvalitet slike u nedostatku ekrana. Multimedijalni korisnici ceniće HDTV kompatibilnost, integrisan zvučnik od 3 vata i HDMI 1.3 (sa HDCP).

Pametan univerzalan audio daljinski upravljač omogućiće korisnicima više nego podešavanje standardnih funkcija projektora; on omogućava korisnicima da lako podese jačinu zvuka svih audio uređaja koji su priključeni na projektor, kao što su eksterni zvučnici, DVD plejer, prenosiv računar i više.

Leave a Reply