PC računari

BenQ predstavio novi W600+ DLP projektor visoke definicije za kućnu zabavu

BenQ je danas saopštio da je lansirao novi model iz asortimana projektora za kućnu zabavu: to je W600+. Ovaj projektor ima cilj izađe u susret ljubiteljima tehnike kućnih bioskopa, kao i onima koji su orijentisani na sadržaj i traže savršeni 720p kućni projektor za multimedije.

Proizveden sa Texas Instruments DLP® tehnologijom, ovaj model sa jednim čipom i prednjom projekcijom pruža savršeni užitak u bioskopskom HD kvalitetu zahvaljujući BrilliantColor™ tehnologiji obrate, velikoj osvetljenosti i visokom kontrastnom odnosu. Bez obzira na to da li u svom domu imate specijalnu bioskopsku instalaciju zajedno sa stadionskom atmosferom i zavesicama za platno ili jednostavno uživate gledajući iz udobne fotelje u dnevnoj sobi, BenQ-ov novi HD kućni projektor će uvesti uzbuđenje koje pruža veliki ekran, bez napora i po pristupačnoj ceni.

W600+: 720p uređaj za kućnu zabavu spreman za 3D

BenQ’s W600+ is the solution for huge-screen enjoyment of all home entertainment devices. Igre, video snimci, fotografije, TV i još mnogo toga lako se povezuje preko HDMI portova kompatibilnim sa dualnim HDCP-om, kao i interfejsima za RGB, kompozitne video, S-video i komponentne video signale.

Igre sa zahtevnom grafikom i složene filmske scene prikazuju se savršeno sa 720p visokom definicijom potpomognutom 6-segmentnim točkom boja, BrilliantColor™ tehnologijom i upravljanjem 3D bojama. BrilliantColor™ tehnologija obezbeđuje do 50% veće osvetljenje, poboljšava nijanse srednjih tonova i proširuje paletu boja izvan RGB (crvena/zelena/plava) opsega uključujući žutu, belu, magentu i cijan radi realistične i živopisnije reprodukcije boja.

Upravljanje 3D bojama omogućava korisnicima da fino podese nijansu, zasićenost i pojačanje pojedinačnih boja kako bi se specifične aplikacije optimizovale po želji korisnika. Kontinuirana preciznost boja, duboka crna i bela, kao i izoštrena definicija detalja dodatno su podržane osvetljajem od 2,600 ANSI lumena i visokim kontrastnim odnosom od 4.000:1. Vodeći u klasi sa ekonomičnim vekom trajanja lampe od 4.000 sati i potrošnjom ispod 1W u režimu pripravnosti dodatno učvršćuje W600+ kao dobar izbor za pristupačnu kućnu zabavu.

Leave a Reply