PC računari

BenQ predstavlja W1200 Full HD projektor za kućnu zabavu

BenQ, proizvođač najbolje marke DLP projektora na svetu , danas je objavio da širi svoju seriju kućnih projektora za evropsko tržište uvođenjem projektora za kućnu zabavu W1200. Ovaj Full HD 1080p kućni bioskop je dizajniran za zaljubljenike u uređaje za kućnu zabavu i prave AV fanatike koji su spremni da pređu od svakodnevne zabave uz televizor na uzbuđenje koje pruža veliki ekran.

Ojačan DLP tehnologijom kompanije Texas Instruments, BenQ-ov W1200 isporučuje veoma svetle, fantastične boje i detalje i visok kontrastni odnos skoro bez propadanja boje. Štaviše, W1200 je opremljen skupom vrhunskih profesionalnih opcija – od tehnologije interpolacije kadrova, preko optičkog sistema optimizovanog za punu HD rezoluciju, proširenog spektra nijansi boja od tipično 72% na 85% i ISFccc sertifikata do pune 10-bitne obrade, podesivog upravljanja bojama i 20W SRS WOW HD™ surround zvuka.

Ultra uglađen kvalitet slike pune HD 1080p rezolucije i pri brzim pokretima

W1200 koristi interpolaciju kadrova i najnovije projektorske tehnologije da bi vam obezbedio najviše standarde za gledanje kućnog bioskopa sa ultra uglađenim kvalitetom slike i pri brzim pokretima. Sa Texas Instruments-ovim dizajnom DLP mašine, punom HD 1080p rezolucijom, punom 10-bitnom obradom, ultra visokim kontrastnim odnosom od 5000:1, poboljšanom osvetljenošću sa 1800 ANSI lumena i optičkim sistemom optimizovanim za punu HD rezoluciju, ovaj kućni projektor reprodukuje istinski čiste boje u svakom detalju – i skoro bez propadanja boja.

Povrh svega, W1200 dolazi “upakovan” sa opcijama za optimizaciju slike koje su ranije postojale samo kod prvoklasnih AV projektora. Osim tehnologije interpolacije kadrova, koja eliminiše pojavu zamagljenja pokreta i smetnje da bi uglačala promene pri kretanju na scenama sa brzim pokretima, na primer kod sportskih utakmica i akcionih filmova, ovde se napredna tehnologija točka boja brine za veće zasićenje boja – do 85% NTSC spektra nijansi boja – da bi vam prikazala boje koje oduzimaju dah.

Snaga zvučnika 20W i SRS WOW HD

Uživajte u poboljšanim dinamičkim audio performansama za odzivom još nižih tonova, proširenim horizontalnim zvučnim poljem i podignutom vertikalnom slikom zvuka – bez ijednog dinara troška na dodatne audio sisteme. W1200 kompletira vaš audio-vizuelni doživljaj sa SRS WOW HD tehnologijom i dva zvučnika od po 10 W ugrađena u zvučnim kutijama. Da biste svoju dnevnu sobu pretvorili u kućni bioskop, sve što je potrebno je da “utaknete i pustite”!

Profesionalna kalibracija – ISFccc

ISFccc sertifikat je kvalifikovao model W1200 da dobije visoko cenjenu pomoć ISFccc za profesionalnu kalibraciju od strane Imaging Science Foundation kako bi isporučio optimizovane performanse prilagođene vašoj kućnoj zabavi. Ako više volite da sami podešavate boje, W1200 ima sopstveni sistem za upravljanje bojama koji vam omogućava da fino podesite nijanse u skladu sa kontrašću, osvetljenjem, temperaturom boje, nijansom i nivoima bele boje koje volite, bez ikakvog kompromisa.

Vrhunski dizajniran za vrhunske performanse kućne zabave W1200 je idealan izbor za AV fanatike koji žele da naprave svoj prvi kućni bioskop.

Leave a Reply