PC računari

BenQ projektori SH910 i SH960 za kompanije i javne ustanove

BenQ je juče  objavio proširivanje svoje serije Full HD projektora velike svetline predstavljanjem dva nova modela: SH910 i SH960. Dizajnirani da bi dali optimalne performanse u velikim prometnim mestima kod gotovo bilo kojih uslova osvetljenja, ovi mnogostrani projektori kombinuju krajnje veliku svetlinu i Full HD 1080p kvalitet slike sa naprednom optičkom tehnologijom DLP firme Texas Instruments, kako bi verno dali projektovanje svake boje i teksta.

Prezenter može da ostavi uključena svetla i da se slobodno prepustiti angažovanju publike i saradnji sa njom u bilo kom trenutku, a da u svoje prezentacije uključi sadržaje sa Full HD podrškom. Takođe, SH910 i SH960 sadrže brojne značajke za instalisanje i smeštanje, kao i opcije konektovanja i prikazivanja, da bi dao maksimalnu fleksibilnost projektovanja i multimedijske podrške i na taj način garantovao kvalitet svake vaše prezentacije.

SH960 – Sistem sa dve sijalice krajnje svjetline za krajnje briljantnu prezentaciju

BenQ SH960 je proizveden da bi dao prezentacije velikog dejstva u najzahtevnijim uslovima instalacije, ponoseći se energetski delotvornim sistemom sa dve sijalice kako bi ostvario kristalno čiste i žive Full HD projekcije koristeći krajnju svjetlinu od 5500 ANSI lumena i krajnje veliki kontrast od 3000:1. Sa dve spremne sijalice prezentacije mogu da se nastave bez prekida – ako jedna sijalica pregori, druga će raditi pojačano kako bi dala optimum performansi.

Pored toga što daje Full HD performansi bez stepenovanja, u odnosu 1:1, SH960 pretvara mnogostruke video izvore niske rezolucije u izvore koji liče na HD koristeći tehnologiju HQVTM, kako bi publika bila angažovana vrhunskim vizuelnim detaljima. Ne zaboravimo i dva integrisana zvučnika jačine 5 W koja kompletuju njegove multimedijalne sposobnosti.

SH960 je projektovan za fleksibilno instalisanje i jednostavnost održavanja i kontrolisanja. Odnos zuma 1,5x otvara bilo koji fizički prostor sa impresivno širokim rasponom daljina projektovanja, prilagođavajući se izazovima različitih visina plafona sa maksimalno fleksibilnim instalisanjem. Pomak sočiva daje jednostavan opravak manjih omaški tokom izračunavanja kog instalisanja projektora, omogućavajući vam da pomaknete projektovanu sliku do ±125% vertikalno i ±40% horizontalno. 2D popravak temeljne pozicije omogućava savršen pravougani pogled za bilo koji smeštaj projektora. LAN kontrola besprekorno funkcioniše sa programima Crestron i PJ-Link. SH960 radi sa DLP-ovom tehnologijom bez filter koja smanjuje troškove održavanja, opravka i zamene sijalice, dok je istovremeno bez gotovo ikakvih gubitaka u toniranju boje.

SH910 –Full HD prezentacija velike svetline koja ojačava delo

Kao idealno projekciono rešenje za korporativne sastanke, predavaone, auditorijume pa čak i crkve, SH910 opslužuje svaku prezentaciju sa krajnje velikom svetlinom od 4000 ANSI lumena i angažujućim iskustvom gledanja uz beskompromisan Full HD 1080p kvalitet slike. Napunjen osobinama za jačanje izvođenja prezentera, SH910 dolazi sa obimnim HDMI povezivanjem i dva SRS certifikovana integrisana zvučnika jačine 10 W za podršku audiovizuelnim sadržajima, kao što su Blu-ray DVD diskovi ili HDTV

Takođe koristi USB ekran za davanje prezentacije bez računara koristeći jednostavan metod utaknete-i-koristite. Obezbeđen za budućnost da mrežnom podrškom za održavanje bez muka, SH910 besprekorno funkcioniše sa programima Crestron i PJ-Link kako bi dao LAN ekran i Bežični ekran koristeći jedan LAN kabl ili bežični dongl. Kao i SH960, model SH910 takođe sadrži odnos zuma 1,5x za fleksibilnost instalisanja projektora i 1D popravak temeljne pozicije za savršeno smeštanje projektora.

Leave a Reply