PC računari

Birouniverzal Niš predstavio Konica Minolta poslovna rešenja namenjena manjim i srednjim radnim preduzećima

Birouniverzal ovlašćeni distributer Konica Minolta predstavlja u holu Doma Vojske poslovna rešenja namenjena manjim i srednjim preduzećima.

Konica Minolta, svetski lider u prodaji fotokopir uređaja, laserskih štampača i multifunkcionalnih uredjaja, predstavlja seriju koja se odlikuje naprednom kombinacijom autentične tehnologije, modernog dizajna, jednostavnog rukovanja kao i niskim troškovima posedovanja što su upravo zahtevi savremenog poslovnog okruženja.

Lideri ove manifestacije su: bizhub C220, bizhub 163, bizhub C10, magicolor 1690MF/1680MF, PagePro 1390 / 1380MF kao i PagePro 1350W.

Konica Minolta multifunkcionalni uređaj bizhub C220 karakteriše kombinacija kolor i crno-belog štampanja, skeniranja i kopiranja sa kompletnim komunikacijskim rešenjima što kao rezultat daje kvalitetat izlazni dokument uz povećanu produktivnost rada, jednostavno rukovanje i niske troškove eksploatacije. Uređjaj omogućava štampu banera, a duplex u standardu opciju obostranog štampanja što je svakako potreba savremenog okurženja.

Popularni Konica Minolta model crno-belog kopir-print sistema bizhub 163 sada je dostupan po povlašćenoj ceni od 44.900 dinara (bez pdv-a), sa Simitri® HD tonerom koji može da napravi i do 13.000 otisaka i koji se pri ovoj kupovini dobija na poklon.

Ovi „tri u jednom“ uređajij (štampač, skener i kopir) dokazali su svoje prednosti na tržištima širom sveta. Pored navedenih multifunkcionalnih uređaja predstavljamo: višenamenske uređaje kao i laserske štampače kako u boji tako i crno bele i to: magicolor 1680/1690MF, PagePro 1380 / 1390, bizhub C10, magicolor 1600W i PagePro 1350W.

Osobine koje još značajnije izdvajaju Konica Minoltu u odnosu na konkurenciju jesu:

  • kvalitet izlaznog dokumenta, dugotrajnost potrošnog materijala,
  • niski troškovi produktivnosti, jednostavnost pri rukovanju,
  • savremeni kompaktan dizajn koji se lako uklapa u svaki radni ambijent.

Simitri® HD tehnologa polimerizovanog tonera koji je zahvaljujući manjoj dimenziji čestica i njihovoj većoj ujednačenosti, pruža kvalitet otiska umnogome sličan ofset-štampi. Bezuljno fiksiranje tonera pruža životno i autentično reprodukovanje boja koje sada – zbog povećane punoće otiska – ne blede, dok, sa druge strane, postupak hladnog fiksiranja tonera omogućuje korišćenje različitih vrsta papira i manje uvijanje papira čime je unapređena i finalna obrada papira.

Leave a Reply