PC računari

Canon CanoScan 5600F položeni skener za profije

Profesionalni CCD skener sa držačem za film/slajd od 35 mm omogućava izuzetnu rezoluciju 4800×9600 tpi i skeniranje u rezoluciji 300 tpi za 11 sekundi. Vreme zagrevanja svedeno na nulu pruža trenutan rad za skeniranje refleksivnom lampom.

Uz maksimalnu rezoluciju od 4800×9600 tpi, ovaj napredni skener sa CCD tehnologijom poseduje kapacitet da pruži skeniranje sa veoma visokim nivoima jasnoće, fotografskih detalja i sa preciznom reprodukcijom boja. Preciznost boja je omogućen 48-bitnim ulazom koji svaki put izvlači najbolje iz vaših slika.
Skener poseduje kapacitet za skeniranje u rezoluciji 300 tpi u formatu A4 za neverovatno kratko vreme od približno 11 sekundi.

Filmovi i slajdovi od 35 mm skeniraju se sa izuzetnim kvalitetom. Film možete da skenirate direktno na PC ili Mac računar.
Oni koji koriste skener za filmove mogu da ostvare pogodnosti koje pruža podrška za šest kadrova za rolnu filma od 35 mm (negativ/pozitiv) i podrška za četiri kadra za slajd od 35 mm (negativ/pozitiv).
Obuhvatanjem bele LED lampa visoke osvetljenosti za refleksivno skeniranje omogućava se brz rad. Ovo se savršeno demonstrira vremenom zagrevanja koje je svedeno na nulu, tako da nema potrebe da korisnik čeka pre nego što započne skeniranje.

Ovo je sofisticiran skener sa mnogo kreativnih funkcija, ali upotreba ostaje jednostavna. Obezbeđeno je sedam EZ tastera – svi se nalaze na prednjoj strani skenera – i oni omogućavaju da najčešće zadatke obavite jednim potezom. Tasteri obuhvataju kopiranje, skeniranje, skeniranje u e-poštu i pravljenje PDF dokumenta. Korisnik može konfigurisati tastere tako da odgovaraju njegovim ličnim potrebama.

Sveobuhvatan opseg softvera se isporučuje sa skenerom i sadrži MP Navigator EX (za jednostavan rad i obavljanje najkompleksnijih operacija skeniranja), ScanGear i ArcSoft PhotoStudio.

Režim automatskog skeniranja je još jedna kreativna, ali jednostavna funkcija. Skener automatski otkriva šta je to što se skenira, dokument ili fotografija, a zatim to skenira i čuva koristeći postavke koje odgovaraju originalu. To se može obaviti iz softverskog menija za skeniranje jednim potezom.

Leave a Reply