PC računari

Canon CanoScan LiDE 100 ravni skener

Prilagodljiv i pristupačan LiDE skener za svakodnevnu upotrebu

Ovaj osnovni model LiDE skenera sadrži EZ tastere za jednostavno korišćenje funkcija kopiranja, skeniranja, skeniranja u e-poštu i pravljenja PDF dokumenta. Jednostavna upotreba je unapređena režimom za automatsko skeniranje i funkcijom uklanjanja prašine i ogrebotina. Bez obzira na to da li skenirate dokumente ili fotografije, dobićete rezultate visokog kvaliteta u rezoluciji 2400×4800 tpi. Unutrašnja 48-bitna dubina boja obezbeđuje preciznu reprodukciju boja. Brzo skeniranje je moguće u rezoluciji 300 tpi, u formatu A4 za približno 24 sekundi.

Skener zauzima veoma malo mesta na stolu ili u kancelariji zahvaljujući svom inteligentnom dizajnu, a sadrži i napredni Z-poklopac sa duplim šarkama, što omogućava skeniranje debelih dokumenata i knjiga.

Skener koji se jednostavno instalira i koristi sadrži jedan USB priključak, tako da nema potrebe za AC adapterom. Ima četiri EZ tastera koji omogućavaju brzo kopiranje, skeniranje, skeniranje u e-poštu ili pravljenje PDF dokumenta samo jednim potezom. Ovi tasteri se mogu konfigurisati.

Leave a Reply