PC računari

Ravni skener Canon CanoScan LiDE 200

Intuitivni LiDE skener sa četiri EZ tastera za kopiranje, skeniranje, skeniranje u e-poštu i pravljenje PDF dokumenta. Pruža rezoluciju visokog kvaliteta od 4800 tpi i 48-bitne boje; u formatu A4 i rezoluciji 300 tpi brzina skeniranja je samo 14 sekundi.

Skener karakteriše visoki kvalitet skeniranja dokumenata i fotografija koji je omogućen  rezolucijom 4800×4800 tpi. Skener sadrži 48-bitnu unutrašnju dubinu boja, koja omogućava visok nivo zabeleženih fotografskih detalja, kao i preciznu reprodukciju boja tako da originali uvek izgledaju najbolje moguće. Brzo skeniranje formata A4 je moguće u rezoluciji 300 tpi za približno 14 sekundi.

Skener sadrži kompaktan dizajn i isporučuje se u kompletu sa dodatnim postoljem koje omogućava vertikalno skeniranje, tako da pored toga što dobro izgleda, ovaj skener zauzima malo prostora na stolu. Obuhvatanjem naprednog Z-poklopca dizajniranog sa duplim šarkama, moguće je skeniranje debelih dokumenata ili čak knjiga.

Ovaj skener sadrži četiri EZ tastera koji pokrivaju najčešće funkcije koje korisniku mogu biti potrebne. Tasteri služe za kopiranje, skeniranje, skeniranje u e-poštu i pravljenje PDF dokumenta – a obavljanje svake funkcije sada se obavlja jednostavnim pritiskom na dugme.

Skener se povezuje pomoću jednog USB kabla, što čini instalaciju i upotrebu jednostavnom. Povezivanje USB kablom znači da AC adapter nije potreban za snabdevanje skenera strujom.

Opseg funkcija, među kojima je režim automatskog skeniranja, pomaže korisnicima da dožive unapređeno iskustvo. Ovaj režim automatski prepoznaje tip originala koji se postavi u skener – to može da bude dokument ili fotografija – a zatim skenira i čuva materijal pomoću odgovarajućih postavki. Režim automatskog skeniranja predstavlja veoma jednostavan postupak u jednom potezu.

Uklanjanje prašine i ogrebotina je dostupno za sve fotografije, što omogućava da popravite i poboljšate slike. Ovim se automatski smanjuje količina prašine i ogrebotina, a pomaže i pri vraćanju izbledele boje na starim fotografijama.

Sa skenerom u oaketu doalazi softver ArcSoft PhotoStudio i ScanGear. Softver MP Navigator EX olakšava rukovanje skenerom i obavljanje najsloženijih zadataka skeniranja pomoću PC ili Mac računara.

Karakteristike

  • Kompaktan, praktičan dizajn
  • Skeniranje u rezoluciji 4800×4800 tpi u formatu A4
  • Brzo skeniranje u rezoluciji 300 tpi u formatu A4
  • EZ tasteri za kopiranje, skeniranje, skeniranje u e-poštu i kreiranje PDF dokumenta
  • Uklanjanje prašine i ogrebotina
  • Režim automatskog skeniranja
  • Povezivanje pomoću jednog USB priključka

Leave a Reply