PC računari

Canon obogatio ponudu uređaja velikog formata skenerom Colortrac SmartLF Ci 40

U kombinaciji sa štamparskom mašinom Canon imagePROGRAF nudi potpuno rešenje za visokokvalitetno skeniranje, kopiranje i štampanje

Kompanija Canon Europe, vodeći svetski dobavljač grafičkih tehnologija, najavila je uvrštavanje Colortracova skenera SmartLF Ci 40 u svoju liniju uređaja velikog formata za CAD i GIS korisnike. Kao brz i kompaktan skener, SmartLF Ci 40 precizno skenira detaljne tehničke dokumente, što ga čini idealnim za CAD i GIS firme i agencije, te državne ustanove i biblioteke. U kombinaciji sa štamparskom mašinom Canon imagePROGRAF korisnici mogu skenirati dokumente radi štampanja ili arhiviranjam, te kopirati tehničke dokumente uz visok nivo detaljnosti i preciznosti, a sve to brže i ekonomičnije te uz minimalan utrošak energije i prostora.

Skener Colortrac SmartLF Ci 40 ima oznaku Energy Star, a korisnicima omogućava svođenje potrošnje energije na najmanju moguću meru. Zahvaljujući brzini skeniranja od deset inča u sekundi, taj uređaj, baš kao i štamparske mašine velikog formata imagePROGRAF, doprinose skraćivanju vremena potrebnog za štampu, skeniranje i kopiranje dokumenata. U njemu se koristi CIS tehnologija sa optičkom rezolucijom od 600 tpi, čime se garantuje precizna reprodukcija dokumenata i slika bogatih detaljima.

USB 2.0 priključak omogućava jednostavno postavljanje jer podržava metodu ‘uključi i radi’. Colortracova višefunkcijska programska oprema SmartLF korisnicima omogućuje trenutan početak rada. Originali se jednostavno skeniraju licem prema gore te se umeću i preuzimaju sa prednje strane, zahvaljujući čemu je skener moguće smestiti u male prostore, čak i uz zid.

James Casey, stručnjak za marketing proizvoda za područje Evrope zadužen za skenere velikog formata, izjavio je: “CAD i GIS korisnici moraju precizno i ekonomično reprodukovati karte, crteže, sheme, nacrte i planove. Ovim skenerom, kojim se obogaćuju mogućnosti naših rešenja velikog formata, olakšavamo im izvrsnu reprodukciju bez gubitka kvaliteta i detalja koji postoje u originalima”.

Leave a Reply