canon-za-decu
PC računari

Canon donirao štampač najnovije generacije vrtiću „1001 radost“

Predstavnici kompanije Canon donirali su štampač najnovije generacije vrtiću „1001 radost“, prvom ekološkom vrtiću u Srbiji. Jedan od lidera na polju profesionalne i potrošačke opreme za fotografiju poznat je kao društveno odgovorna kompanija koja veruje da je značaj uštede električne energije u današnjem društvu veoma veliki.

 

Mališani iz vrtića požalili su se kako im treba sto cvetića, a nemaju dovoljno vremena da ih naprave, pa su svoju zahvalnost izrazili na originalan način: „Postoji jedna mašina, a ta mašina se zove štampač, kada u nju staviš jedan cvetić, izađe 101 cvetić. Tu mašinu firma Canon nam je dala i zato joj mnogo hvala“.

canon-za-decu

„Kompanija Canon jedna je od onih koja neguje globalni trend uštede električne energije i svakim danom se trudimo da doprinesemo očuvanju prirode i životne okoline. Radujem se što vidim sve više ekološki osvešćenih ljudi u Srbiji i veoma mi je drago što smo prvi pomogli ekološki vrtić, za koji verujem da će podstaći i ostale ustanove da krenu istim putem“, izjavila je Katarina Mitrović, u ime kompanije Canon.

 

Predstavnici Canona pozvali su i ostale kompanije da se priključe u širenju i edukaciji o ekološkoj svesti, ali i da na određen način pomognu ustanovama kao što je vrtić „1001 radost“.

Leave a Reply