PC računari

Canon DR-2010M skener dokumenata visoke brzine

Mogućnost jednostavnog i izuzetno produktivnog stonog skeniranja sada je dostupna i na Mac tržištu zahvaljujući kompaktnom i robusnom skeneru imageFORMULA DR-2010M koji pruža izvanredne performanse za kancelarije i radne grupe. Stoni skener u boji DR-2010M koji štedi prostor, na Mac platformu donosi neprevaziđene performanse i izuzetnu pouzdanost skeniranja po kojima je kompanija Canon poznata.

Uz izvanredne performanse, kompaktni dizajn modela DR-2010M omogućava efikasno korišćenje prostora. Čvrst i robustan, ovaj skener omogućava obradu do 1.500 stranica dnevno – što ga čini savršenim za periode kada ima puno posla. Najbrži, najekonomičniji i najlakši način za upravljanje skeniranje u okviru radne grupe, naša inovativna tehnologija senzora za obradu slike omogućava izuzetno produktivan rad, bez obzira da li radite sa crno-belim dokumentima, dokumentima u nijansama sive ili u boji. Za jednostavno ad hoc skeniranje pomoću jednog dugmeta brzinom od 20 stranica u minuti (40 slika u minuti obostrano).

Bez obzira na raznovrsnost dokumenata za skeniranje – od grubog papira do jedva čitljivog teksta – optička rezolucija od 600 tpi obezbeđuje najviši kvalitet skeniranih materijala. DR-2010M poseduje i mnoštvo funkcija za poboljšavanje čitljivosti dokumenata i povećavanje OCR preciznosti radi kreiranja izvanrednih PDF dokumenata koje je moguće pretraživati.

Dodatno poboljšajte produktivnost korisnika i pouzdanost skeniranja zahvaljujući čitavom opsegu funkcija, u koje spadaju prepoznavanje orijentacije teksta, automatsko otkrivanje boja i brzi sistem oporavka kompanije Canon. Uštedite energiju – i smanjite troškove – pomoću modela DR-2010M koji je usklađena sa Energy Star programom. Do 50% efikasniji u odnosu na slične konkurentske modele, ovaj skener omogućava i automatsko uključivanje ili isključivanje sa Mac računarom na koji je priključen.

Nagnuta, prava putanja papira omogućava besprekorno skeniranje. Od tankih i debelih medija do medija sa reljefom, u koje spadaju vizitkarte, fotografije i A3 dokumenti (u presavijenom režimu), DR-2010M omogućava skeniranje različitih tipova dokumenata bez posebne pripreme.

Isporučuje se sa prilagodljivim softverom kompanije Canon CaptureOnTouch za jednostavno, produktivno i brzo skeniranje pomoću jednog dugmeta, što podrazumeva i direktno skeniranje u program iPhoto. Dodatne funkcije dostupne su zahvaljujući fleksibilnim aplikacijama, kao što je Presto! PageManager za organizovanje digitalnih dokumenata i Presto! Bizcard 5 koji omogućava organizovanje važnih informacija za kontakt u obliku baze podataka koju je moguće pretraživati. Takođe poseduje podršku za sve Mac aplikacije, kao što su iPhoto i Image Capture, putem priloženog TWAIN upravljačkog programa.

Leave a Reply