PC računari

Canon DW-100 snima i reprodukuje HD filmove

DW-100 olakšava kreiranje DVD snimaka. Samo priključite kompatibilni Canon kamkorder, izaberite snimak, a zatim snimite u visokoj ili standardnoj rezoluciji. Možete čak da reprodukujete HD filmove (AVCHD format). Priključite, izaberite, snimite. Jednostavan način deljenja filmova na DVD medijumima.

Jednostavno povežite DW-100 sa kompatibilnim HD (visoka rezolucija) ili SD (standardna rezolucija) kamkorderom da biste preneli filmove na DVD medijum – računar nije potreban. HD filmovi se kopiraju u kvalitetnom AVCHD formatu. Jednostavnost korišćenja čini suštinu uređaja DW-100. Jednostavno priključite kompatibilni kamkorder, izaberite snimak, a zatim snimite. Pomoću samo tri kontrolna tastera – On/Off, Burn i Disc Eject – snimanje DVD filmova radi deljenja ne može biti jednostavnije.

Nema potrebe za kupovinom samostalnog HD plejera – reprodukujte snimljene HD diskove jednostavnim povezivanjem modela DW-100 sa TV aparatom preko kompatibilnog Canon HD kamkordera. SD filmovi mogu da se reprodukuju na standardnom DVD plejeru. DW-100 je kompatibilan sa dvoslojnim DVD-R medijumima. Snimite do 3 časa HD filmova na jednom dvoslojnom disku – savršeno za arhiviranje ili deljenje. Kopirajte ceo sadržaj na kamkorderu ili snimite samo nove ili izmenjene datoteke. Da biste imali više kontrole, kreirajte ličnu listu za reprodukciju na kamkorderu, a zatim je prenesite na DVD.

Suptilne linije čine da model DW-100 izgleda odlično u dnevnoj sobi. On je takođe potpuno prenosan – računar nije potreban, pa ga to čini idealnim za nošenje na odmor da bi se izveštaji s putovanja slali kući. DW-100 trenutno pretvara datoteke fotografija (JPEG) na kamkorderu u prikaz slajdova – jednostavan, zabavan način za deljenje fotografija sa odmora sa porodicom i prijateljima.

DW-100 je kompatibilan sa svakim Canon kamkorderom koji koristi fleš memoriju ili čvrsti disk, a brza USB 2.0 veza obezbeđuje da se materijal snimi na DVD bez odlaganja.

Karakteristike

Snimanje HD (AVCHD) ili SD filmova na DVD
Priključite, izaberite, snimite
Jednostavna kontrola pomoću tri tastera
Reprodukcija AVCHD DVD medijuma
Pohranjivanje nekoliko časova materijala na jednom disku (DVD-R DL)
Kreiranje lista za reprodukciju
Moderan i prenosan
Snimanje foto-filmova
USB 2.0
Kompatibilan sa Canon kamkorderima koji koriste fleš memoriju ili čvrsti disk

Leave a Reply