PC računari

Canon i HP nude nenadmašna rešenja za radne tokove u kancelarijama

Dobit za korisnike je u Canonovim prodornim tehnologijama korporativnih multifunkcijskih uređaja i mogućnostima servisa i podrške, koje podupiru HP-ovo korporativno liderstvo u oblastima mrežne štampe, rešenjima za upravljanje štampačima i rešenjima za radne tokove

Kompanije Canon  i HP  objavile su dalje udruživanje na polju zajedničkog pozicioniranja i distribucije novog spektra multifunkcijskih kancelarijskih sistema koji spajaju najbolje od oba dobavljača: Canon-ove vodeće multifunkcijske uređaje i HP-ve resurse za korporativnu štampu i digitalizaciju.

Ovaj savez predstavlja nadgradnju već uspostavljenih partnerskih relacija između Canona HP-a, i pozicionira obe kompanije tako da korisnicima nude novu klasu rešenja prilagođenih za veb, koja spaja Canonove superiorne multifunkcijske uređaje za procesiranje i sisteme za digitalizaciju dokumenata i slika, sa HP-ovim vodećim sistemima za upravljanje uređajima, IT integraciju i kancelarijske tokove rada.

Širim izborom softvera i ponudom usluga, koju podržava i EDS, HP-ova kompanija, kao i uslugama upravljane štampe (Managed Print Services) HP-a i Canonove ponude usluga i podrške (Services and Support), korporativni korisnici sada dobijaju pristup jednoj od najkompletnijih ponuda u industriji, koja pruža unapređenu efikasnost i veće uštede.

Ovaj savez obuhvata trenutne i buduće asortimane obe kompanije, što korisnicima omogućava dragocenu kompatibilnost u svojim kompletnim infrastrukturama za štampanje. Canon i HP će takođe imati koristi od međusobnih softvera za upravljanje i portfolija softvera nezavisnih dobavljača, uključujući “Canon imageWARE Enterprise Management Console” i “Canon MEAP” kao i “HP Web Jetadmin” i “HP Open Extensibility Platform”. Očekuje se da ovaj prošireni portfolio proizvoda i usluga bude dostupan korisnicima u Severnoj Americi i Evropi, kao i globalnim korisnicima u ovim regionima.

“Radujemo se što ćemo ovim savezom sa HP-om doprineti da Canonovi svestrani, multifunkcijski proizvodi visokih performansi budu dostupni proširenoj bazi korisnika,” rekao je Masaki Nakaoka, direktor grupacije “Office Imaging Products Operations”, u kompaniji Canon Inc. “Očekujemo da time maksimizujemo dobit za korisnike obe kompanije i istovremeno utremo put za rast Canona i HP-a.”

“HP je već dugo lider u industriji sa portfolijom proizvoda , softvera, usluga i rešenja koji omogućavaju korporativnim korisnicima širom sveta da unaprede efikasnost digitalizacije i štampe, bez dovođenja u pitanje pouzdanosti, kvaliteta ili profesionalnost svojih dokumenata,” rekao je Dejvid Marfi (David Murphy), senior potpredsednik “Imaging and Printing” grupe u kompaniji HP. “Jačanjem veza sa Canonom kako bismo korisnicima ponudili IT rešenja sa većom dodatnom vrednošću, koja su više holistička, uvereni smo da će organizacije produktivnost u digitalizaciji i štampi i sveukupnim potrebama poslovnih radnih tokova.”

Leave a Reply