PC računari

Canon i-SENSYS MF4350d

Kompaktan, potpun i produktivan laserski višenamenski uređaj

Iskoristite mogućnosti profesionalnog štampanja, slanja/primanja faksova, kopiranja i skeniranja – uz automatski transport dokumenata čime se povećava produktivnost. Ovaj kompaktni, monohromatski, laserski, višenamenski uređaj je brz i sadrži funkciju za automatsko dvostrano štampanje. Uštedite prostor i novac jednom kompaktnom mašinom koja obavlja više funkcija. Maksimalno iskoristite sveobuhvatnu mogućnost štampanja, slanja/primanja faksova, kopiranja i skeniranja – kao i automatskog dvostranog štampanja i transporta dokumenata.

Unapređena rezolucija štampanja do 1200 x 600 tpi pruža profesionalno lasersko štampanje za sve vaše poslove, sa oštrim tekstom i finim grafikama. Zahvaljujući tehnologiji „Quick First-Print“, nećete čekati niti trošiti vreme. Pomoću trenutnog zagrevanja lampe, mašina se aktivira u trenutku kada je to potrebno. Ovaj ekonomični uređaj koristi samo 3 vata u režimi mirovanja, što obezbeđuje uštedu energije.

Jednostavno skenirajte dokumente i fotografije u boji – u rezoluciji do 9600 x 9600 tpi – i sačuvajte ih u različitim formatima datoteke. Skenirajte direktno u PDF datoteku da biste ubrzali radni proces i kreirali praktične PDF datoteke koje se mogu pretraživati. OCR (Optical Character Recognition – optičko prepoznavanje znakova) softver koji dolazi u paketu služi za konvertovanje odštampanog teksta u elektronske dokumente koje je moguće uređivati, što otklanja potrebu za prekucavanjem.

Leave a Reply