PC računari

Canon i-SENSYS MF8450 mrežni štampač za mala preduzeća

Dajte veliku prednost svom malom preduzeću pomoću Canon i-SENSYS MF8450 i profesionalnog štampanja u boji. Ovaj 4-u-1 inteligentni laserski štampač u boji pruža snažnu funkciju SEND i automatsko obostrano štampanje u izdržljivom uređaju koji se jednostavno koristi.

4-u-1 praktičnost se ogleda u tome da možete da iskoristite mogućnosti izuzetnog štampanja, slanja/primanja faksova, kopiranja i skeniranja u boji u jednom modernom uređaju koji štedi novac i prostor. Tako će recimo, vaš marketinški materijal ostaviti jači utisak pomoću prelepih slika u boji, postojane grafike i oštrog teksta. Ovaj stoni model obuhvata mnoge napredne tehnologije koje se mogu pronaći u najmodernijim uređajima kompanije Canon koji proizvode sliku da bi pružio najveći kvalitet boje.

Pomoću tehnologije „Quick First-Print“ vreme zagrevanja lampe je svedeno na nulu, tako da nećete uopšte čekati. Uređaj se aktivira u trenutku kada je potrebno. A pri brzini štampanja ili kopiranja u boji do 17 stranica u minuti, nećete čekati da se poslovi završe. Štampač i-SENSYS MF8450 ima certifikat Energy Star i troši samo 1,2 vata u režimu mirovanja.

Veliki TFT ekran u boji dijagonale 3,5 inča sa funkcijom Easy-Scroll Wheel omogućava jednostavan pristup svim funkcijama. Grafički meni prilagođen subjektu omogućava brzo, glatko upravljanje.

Podelite štampanje, skeniranje i slanje faksova bez upotrebe računara pomoću ovog uređaja spremnog za mrežu. Intuitivni čarobnjak za podešavanje pomaže da se trenutno povežete dok funkcija upravljanja identifikacijom korisnika ograničava pristup samo na ovlašćeno osoblje.

Ubrzajte i pojednostavite svoj radni proces. Dokumente u boji možete brzo i jednostavno da skenirate i direktno distribuirate putem e-pošte, mrežnog servera datoteka, FTP servera, Internet faksa ili USB memorijskog uređaja. Dokumente je moguće skenirati u nekoliko digitalnih formata,što uključuje „Compact PDF“, pomoću jedinstvene tehnologije komprimovanja kompanije Canon.

Smanjite troškove, uštedite papir i proizvedite profesionalne dokumente pomoću automatskog dvostranog štampanja. Mehanizam za obostrano štampanje sa automatskim transportom dokumenata omogućava brzo, automatsko dvostrano kopiranje, skeniranje i slanje/primanje faksa. Pomoću maksimalnog kapaciteta papira od 850 listova formata A4 (sa opcionim postoljem) i 384 MB podeljene memorije, štampač i-SENSYS MF8450 može da obavlja poslove čak i najopterećenijih malih preduzeća.

Brzo i efikasno šaljite/primajte dokumente faksom zahvaljujući Super G3 faks modemu i 200 memorisanih brojeva za brzo biranje. Tehnologija „Ultra High Quality“ (izuzetno visok kvalitet) omogućava savršeno slanje/primanje faksom dokumenata sa puno detalja.

Iskoristite mogućnosti neprekidnog štampanja visokog kvaliteta. Svaki od četiri kompaktna kertridža sa bojama sadrži toner, doboš i jedinice za čišćenje – čime se smanjuju zahtevi održavanja, a povećava pouzdanost. Zamena je čista i brza pomoću jednostavnog postavljanja sa prednje strane.

Leave a Reply