PC računari

Canon i-SENSYS: troškovno efikasni laserski multifunkcijski uređaji i štampači za preduzeća

Kompanija Canon je predstavila šest novih laserskih modela formata A4 iz i-SENSYS serije među kojima su četiri kolor i jedan crno-beli multifunkcijski uređaj kao i jedan kolor štampač

Svaki model isporučuje brze, visokokvalitetne i troškovno efikasne laserske rezultate za preduzeća bilo koje veličine. Četiri kolor laserska multifunkcijska štampača koji imaju mogućnost umrežavanja: osnovni modeli i-SENSYS MF8030Cn i i-SENSYS MF8050Cn, i modeli srednjeg nivoa i-SENSYS MF8330Cdn i i-SENSYS MF8350Cdn – čine brzo i visokokvalitetno lasersko štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faksova* u boji još pristupačnijim za mala i srednja preduzeća.

Model i-SENSYS MF6680dn je robustan crno-beli multifunkcijski uređaj koji nudi štampanje, kopiranje, skeniranje, faks i SEND funkciju. Brzina od 30 stranica u minuti pri štampanju i kopiranju i veliki kapacitet papira čine ovaj model adekvatnim za velike obime štampanja i kopiranja. Model i-SENSYS LBP7750Cdn je kolor laserski štampač za intenzivna radna opterećenja koji isporučuje visokokvalitetne crno-bele i kolor rezultate brzinom od 30 stranica u minuti. Specifikacije pokazuju sa du ovi uređaji namenjeni zauzetim radnim grupama bilo u korporacijama ili u malim i srednjim preduzećima.

Kolor multifunkcionalci za jednostavno i kvalitetno mrežno štampanje

Modeli i-SENSYS MF8030Cn, MF8050Cn, MF8330Cdn i MF8350Cdn donose Canon kolor lasersku multifunkcijsku tehnologiju malim preduzećima i radnim grupama i to po ceni koju svako preduzeće može da priušti. Sva četiri modela koja imaju mogućnost umrežavanja nude lasersko štampanje, skeniranje i kopiranje u boji, dok se modelima i-SENSYS MF8050Cn i i-SENSYS MF8350Cdn može dodati i faks funkcionalnost. Canon tehnologija brzog prvog otiska štedi vreme i novac time što obezbeđuje brz odziv iz stanja mirovanja kao i izuzetno malu potrošnju energije.

Seriju i-SENSYS MF8000 karakterišu izuzetno kvalitetni rezultati, mala potrošnja energije i fenomenalna jednostavnost upotrebe, i to sve u kompaktnom, kvalitetnom uređaju stilizovanog minimalističkog dizajna. Brzine od 8 stranica u minuta za kolor otiske i 12 strana u minuti za crno-bele otiske čine uređaje iz ove serije savršenim za deljenje u malim kancelarijama. Upotreba je jednostavna zahvaljujući LCD ekranu sa pet linija i intuitivnim menijem i mogućnosti skeniranja preko mreže ili na USB stik koji preduzećima pruža maksimalnu fleksibilnost.

Serija i-SENSYS MF8300 nudi sve prednosti serije i-SENSYS MF8000 a uz to i veće brzine – do 20 strana u minuti i za crno-bele i za kolor otiske, automatsku dvostranu štampu i veći kapacitet papira. Ova serija je savršena za deljenje u malim timovima ili radnim grupama koje imaju veći obim štampe.

Velika brzina i veliki kapacitet za zauzeta radna okruženja

Vodeći model Canon i-SENSYS monohromatske serije, multifunkcijski uređaj i-SENSYS MF6680dn nudi radnim grupama korporacija, malih i srednjih preduzeća značajno veće brzine do čak 30 strana u minuti kao i SEND funkcionalnost u još kompaktnijem i stilizovanijem izdanju. Novi motor za monohromatsku štampu kapaciteta 30ppm u kombinaciji sa tehnologijom brzog prvog otiska daje ovom modelu izuzetnu brzinu i responzivnost štampe i kopiranja i jedno od najkraćih vremena prvog otiska u svojoj klasi – čak osam sekundi ili manje. Uređaj i-SENSYS MF6680dn ima i moćnu Canon-ovu SEND funkcionalnost sa kompaktnim PDF fajlom, što omogućava korisnicima da skeniraju direktno na elektronsku poštu ili lokaciju na mreži. Kompaktan PDF koristi vrlo efikasnu tehniku procesiranja za smanjenje veličine dokumenta, do jedne desetine standardne kompresije ali bez ugrožavanja kvaliteta slike.

Model i-SENSYS MF6680dn ima sertifikate „Energy Star“ i „Blue Angel“ za malu potrošnju energije od samo 3W u režimu mirovanja, što ga čini jednim od energetski najefikasnijih modela u svojoj klasi. Ostale standardne karakteristike obuhvataju automatsko dvostrano štampanje i dupleks mehanizam za automatsko povlačenje papira (DADF) koji omogućava automatsko obostrano kopiranje. Robustan dizajn, standardna kaseta za papir kapaciteta do 500 listova i ukupni kapacitet od maksimum 1050 listova čine i-SENSYS MF6680dn savršenim za velike obime štampe.

Brza i efikasna kolor laserska štampa za preduzeća

Za velika preduzeća kojima su potrebni visokokvalitetni kolor laserski rezultati u velikom obimu, kompanija Canon je predstavila model i-SENSYS LBP7750Cdn, vodeći laserski štampač koji štampa 30 stranica u boji za minut, kao i opcionu podršku za Postscript i podršku za direktnu štampu PDF dokumenata.

Model i-SENSYS LBP7750Cdn ima novi motor za štampu u boji brzine 30 stranica u minuti i tehnologiju brzog prvog otiska što omogućava da isporučuje izuzetne performanse poslovnim korisnicima: vreme prvog otiska je približno 10,4 sekundi što ga čini jednim od najbržih u svojoj klasi. Dvostrano štampanje je izuzetno produktivno sa čak 27 slika u minuti. i-SENSYS LBP7750Cdn ispunjava različite zahteve radnih grupa korporacija, malih i srednjih preduzeća kroz spektar mogućnosti uključujući sigurnu i šifrovanu štampu, „PostScript“ podršku, štampanje bar kodova kao i bežično štampanje.

Štampač i-SENSYS LBP7750Cdn je jednostavan i efikasan u upotrebi zahvaljujući LCD ekranu sa pet linija i intuitivnom meniju, animiranim podešavanjem i asistentom za pomoć i uputstva. Kertridži velike iskoristljivosti i mala potrošnja energije u režimu mirovanja (1,7W) pomažu u smanjenju troškova. Model i-SENSYS LBP7750Cdn takođe ima Energy Star i Blue Angel sertifikat.

Leave a Reply