PC računari

Canon imageFORMULA DR-6010C skener velike brzine

Inkorporira fleksibilno rukovanje papirom i ergonomski kompaktan dizajn sa punjenjem spreda

Kompanija Canon Europe, svetski lider u tehnologijama za digitalizaciju slika, predstavila je Canon imageFORMULA DR-6010C skener velike brzine za odeljenja u kompanijama. Novi uređaj nudi najbrže vreme skeniranja kolor dokumenata u svojoj klasi, sposobnost fleksibilnog rukovanja papirom i preciznu proizvodnju slika izuzetnog kvaliteta.

Canonov najnoviji dodatak portfoliju skenera za odeljenja kompanija nudi ne samo brzu i pouzdanu obradu dokumenata i napredan kvalitet slika već je i jedan od energetski najefikasnijih skenera u svojoj klasi. Gradeći na uspehu Canona kao tržišnog lidera u segmentu skenera za odeljenja kompanija*, Canon imageFORMULA DR-6010C je predstavljen paralelno uz skener imageFORMULA DR-4010C i oni za odeljenja kompanija predstavljaju jednostavna i efikasna rešenja za upravljanje papirnim dokumentima i podacima u okviru preduzeća.

Šon Sjumacu (Sean Suematsu), direktor evropskog sektora za rešenja za skeniranje u kompaniji Canon Europe, rekao je: „Raste svesnost o uticaju efikasnog upravljanja poslovnim dokumentima na ukupno poslovanje i to podstiče razvoj sektora za skeniranje po odeljenjima.“

„Organizacije su pod pritiskom da budu što efikasnije. Uvođenje jednostavnog elektronskog rešenja za upravljanje dokumentima može brzo pomoći organizacijama da usmere svoje poslovne procese, smanje troškove i ostanu profitabilni. Canon je dodao skener DR-6010C svom portfoliju kako bi preduzećima obezbedio bolje performanse skeniranja uz manje troškove.“

Model DR-6010C je skener A4 formata koji može da skenira brzinom do 60 stranica u minuti pri rezoluciji od 300dpi. Dodatne obrade slika u skeneru DR-6010C obuhvataju automatsku detekciju veličine i ispravljanje, automatsku detekciju boje i uklanjanje tragova rupa na dokumentu, sve zarad boljeg kvaliteta, više preciznosti i pouzdanog skeniranja.

Ergonomski put papira u obliku U-krive omogućava korisnicima da dokumenta i izlaze sa prednje strane uređaja što olakšava upotrebu. Velike količine do 100 papira se obrađuju automatski u jednoj operaciji a uvlakač je sposoban da primi širok spektar različitih dokumenata. Skener DR-6010C je takođe jedan od retkih uređaja svoje klase koji ima specijalnu pravu putanju papira koja omogućava obradu osetljivih i krtih ili debelih dokumenata kao što su plastične kartice i vozačke dozvole.

Leave a Reply