PC računari

Canon imageFORMULA P-150 najbrži prenosni, obostrani skener formata A4 na tržištu

Obostrano skeniranje sa jednim prolazom brzine od čak 15 str./min (30 slika u minuti)

Kompanija Canon Europe predstavila je uređaj Canon imageFORMULA P 150, najbrži prenosni, obostrani skener formata A4 na tržištu, namenjen u prvom redu korisnicima u trenutno najbrže rastućem sektoru personalnih skenera.

Skener imageFORMULA P-150 jedinstven je u svojoj klasi jer se odlikuje ugrađenom programskom opremom koja omogućava trenutno uključivanje i skeniranje sa bilo kog računara, najvećom brzinom skeniranja uz napajanje putem USB-a te automatskim ulagačem dokumenata koji odjedanput može da obradi do dvadeset listova, čime se omogućava produktivno skeniranje skupa dokumenata.

Canon imageFORMULA P-150 podržava skeniranje brzinom od čak petnaest stranica u minuti, što je gotovo dvostruko brže od nominalne brzine njegova najbližeg konkurenta, a te performanse zadržava čak i uz napajanje samo putem USB-a. Reč je o jednom od najmanjih obostranih skenera formata A4 na tržištu, što ga čini idealnim za korisnike kojima je skeniranje potrebno u pokretu, u kancelariji ili kod kuće.

Male dimenzije i elegantan dizajn skenera imageFORMULA P-150 čine ga posebno prikladnim za okruženja malih i kućnih kancelarija, u kojima je prostor često ograničen, a jednostavno korišćenje početnicima u svetu skeniranja dokumenata omogućava brz početak rada.

Taj je skener savršen i za menadžere u pokretu koji moraju brzo preneti dokumente dok obilaze klijente ili su na poslovnom putu. Narudžbenice, zahteve za provizijom, ugovore, mesečne izveštaje, račune, fotografije i rukom pisane beleške moguće je skenirati i preneti u kancelariju sa bilo koje udaljene ili klijentove lokacije. Prigodan je za brojne sektore, uključujući bankarstvo, osiguranje, državne ustanove, zdravstvo, prevoz, telekomunikacije i obrazovanje, u kojima su arhiviranje, prihvatanje i čuvanje dokumenata od ključne važnosti za uspeh poslovanja.

Zamislite trgovačkog putnika ili brokera na terenu koji mora da pošalje dokumente u kancelariju radi obrade. Poslednjih godina su takve osobe jedanput ili dvaput nedeljno morale da odlaze u kancelariju da bi dostavile papirnate primerke dokumenata. Zahvaljujući brzom skeniranju sa napajanjem putem USB-a, te ultrakompaktnom dizajnu, Canon imageFORMULA P-150 poboljšava produktivnost zaposlenih jer im omogućava skeniranje dokumenata ma gde se nalazili, te trenutan prenos dokumenata u kancelariju jednostavnim pritiskom na taster.

Leave a Reply