PC računari

Canon imagePROGRAF iPF755 osvojio priznanje “Izbor” Bajers laboratorije

Canon štampač velikog formata dobija prestižno priznanje samo nekoliko meseci nakon lansiranja

Kompanija Canon je objavila da je štampač velikog formata imagePROGRAF iPF755 osvojio prolećno priznanje „Izbor“ Bajers laboratorije u kategoriji „Izuzetan višenamenski inkdžet štampač velikog formata u boji“. Bajers laboratorija je ovo priznanje dodelila u znak prepoznavanja ovog štampača kao „nepobedive kombinacije brzine, vrednosti i jednostavnosti upotrebe.“

Bajers laboratorija, koja dva puta godišnje priznanjem „Izbor“ nagrađuje najbolje uređaje za digitalizaciju i produkciju dokumenata i slika, obrazložila je da su „produktivnost, bogatstvo softverskih mogućnosti koje štede vreme, i izuzetna jednostavno upotrebe“ uređaja imagePROGRAF iPF755 bez premca i da su time „podignuti standardi na konkurentnom tržištu višenamenskih inkdžet štamapača velikog formata“. Dejvid Svitnam, menadžer evropske BLI laboratorije i istraživanja, pohvalio je brojne karakteristike ovog uređaja koje smanjuju troškove, uključujući i ekonomični režim štampe, koji je na BLI testovima pokazao da pruža značajne uštede.

Lansiran ove godine u maju, zajedno sa modelima imagePROGRAF iPF650, iPF655 i iPF750, ovaj štamaš velikog formata iPF755 ima kompaktan dizajn sa punjenjem sa prednje strane koji korisnicima omogućava da ga postave uz zid i tako uštede na prostoru. Osim što štampa format A0 za samo 48 sekundi, ovaj model omogućava korisnicima da menjaju mastilo tokom štampanja („hot swap“ rezervoara sa mastilom) i sposoban je da u sprezi sa Canon softverom za obračun, prati troškove po otisku.

Džejms Kejsi, evropski stručnjak za marketing LFP proizvoda izjavio je ovim povodom: „Veoma smo zadovoljni što smo dobili ovo priznanje za imagePROGRAF iPF755, koji je imao odličan prijem od lansiranja. Ovo priznanje služi kao pokazatelj truda koji Canon ulaže u pružanje inovativnih proizvoda koji odgovaraju potrebama naših korisnika u ovom izazovnom okruženju.“

Bajers laboratorija (BLI) pruža konkurentne informacije profesionalcima u industriji kopir aparata, štampača, faks mašina, skenera, uređaja za umnožavanje, uređaja velikog formata i multifunkcijskih uređaja. Ova kompanija je osnovana 1961. godine i objavljuje najobuhvatnije i najpreciznije izveštaje sa testiranja uređaja za digitalizaciju, obradu i produkciju kancelarijske dokumentacije u čitavoj industriji, gde iza svakog izveštaja stoje meseci testiranja u BLI laboratorijama u SAD i Velikoj Britaniji. (www.buyerslab.com)

Leave a Reply