PC računari

Canon iR 2318L novi kompaktni kopir-uređaj sa funkcijom štampanja

Canon iR 2318L klasičan je samostalni uređaj za visokokvalitetno kopiranje, a moguće ga je koristiti i kao lokalni štampač

Kompanija Canon Europe predstavila je svoj najnoviji kompaktni uređaj za kopiranje, model Canon iR 2318L, namenjen firmama i ustanovama kojima je potreban samostalan uređaj za kopiranje.

Canon iR 2318L namenjen je odelenjima ili manjim firmama koje trebaju nešto sasvim određeno – klasični neumreženi samostalni uređaj za kopiranje. Canon predstavlja uređaj iR 2318L kao naslednika popularnog samostalnog crno-belog uređaja za kopiranje iR 2016J, što znači da korisnicima nudi isto visokokvalitetno kopiranje uz dodatnu mogućnost povezivanja uređaja sa PC-jem i korišćenja kao lokalnog štampača. Zahvaljujući bržem kopiranju i dodatnoj funkciji štampanja, ovaj uređaj će poslovnim korisnicima omogućiti štampanej i kopiranje dokumenata uz povećanu jednostavnost i efikasnost.

Paul Rowntree, direktor marketinga za područje Evrope u kompaniji Canon Europe, izjavio je: “Vremena su teška, a firme traže načine da smanje troškove i povećaju produktivnost kako bi zadržale konkurentnost. Canon iR 2318L odlikuje se dodatnom funkcijom štampanja, većom brzinom i jednostavnijim dizajnom, te smo sigurni da će kompanijama omogućiti da u kancelarijski rad sa slikovnim sadržajima unesu vrednu novu dimenziju”.

Canon iR 2318L nudi novi korisnički interfejs uz koji je rad sa uređajem lak i jednostavan. Taj uređaj formata A3 nudi visokokvalitetnu štampu (do 1200 tpi) brzine do 18 stranica u minuti (str./min).

Leave a Reply