PC računari

Canon lansirao novi projektor LV-7590

Kompanija Canon lansirala je svoj najbolji projektor do sada – LV-7590 koji prikazuje slike do 813 x 610 cm (400 inča), što ga čini savršenim za trajno instaliranje u velikim prostorima. Detalji su oštri a boje jasne, zahvaljujući kombinaciji poboljšanog 1800:1 kontrasta i novog uređaja za kontrolu boje. Projektor LV-7590 se isporučuje bez projekcijskog objektiva ali je kompatibilan sa pet opcionih izmenjivih objektiva, što ga čini idealanim kako za prednje tako i za zadnje projekcije u svakom okruženju.

Canon kvalitet slike

Novi projektor LV-7590 je dostupan od početka septembra i zameniće model LV-7585. XGA rezolucija podržana je povećanim osvetljenjem od 7000 lumena i visokim odnosom kontrasta od 1800:1 a projektor poseduje i motorizovani horizontalni i vertikalni pomak objektiva. Poseduje snažan zum i fokus – i u skladu sa Canon strogim standardom kvaliteta slike, funkcije LV-7590 su specijalno dizajnirane da obezbede najbolje moguće iskustvo gledanja projekcija u velikim prostorima.

Boje su bogatije zahvaljujući korišćenju novog uređaja za kontrolu boje, koji poboljšava tradicionalni RGB sistem ekrana korišćen u LCD projektorima. Novi model podržava 4:3, 16:9 ali i razmere za specijalizovane slike, što ga čini savršenim rešenjem za izlaganje u konferencijskim salama i drugim prostorima gde se može prikazati širok opseg sadržaja.

Izuzetno svestran – optimizovan za bilo koji prostor

Projektor LV-7590 dizajniran je da bude fleksibilan, sa mogućnošću ugradnje u različitim uslovima. Isporučuje se kao “samo telo” a prilikom instaliranja može se izabrati jedan od pet Canonovih vrhunskih izmenjivih objektiva. Za većinu instalacija, novi low-cost LV-IL05 standardni objektiv 1.3x zuma biće savršen.

Kompatibilan je sa još četiri vrste objektiva čime je omogućeno da se projektor prilagodi prostoru i potrebnoj veličini projekcije, bez gubljenja na kvalitetu slike. LV-7590 može čak da se koristi i za neobična projektovanja kao što je vertikalno projektovanje na dole.

Kada nije u upotrebi, mehanički poklopac zatvara objektiv, sprečavajući da svetlo ide u prostor. Nenametljivi, uglađeni dizajn omogućava da LV-7590 dopuni izgled čak i najmodernije konferencijske sale. Integrisani automatski filter za čišćenje vazduha ima životni vek do 10.000 časova, značajno smanjujući zahteve za održavanje projektora i omogućavajući duži, efikasniji rad.

Poboljšane veze

Dizajniran tako da bude lako dostupan i da se integriše u već postojeće AV sisteme, LV-7590 poseduje niz multimedijalnih portova, uključujući i audio ulaz/izlaz za povezivanje. Dva audio ulaza i jedan audio izlaz omogućavaju da projektor bude povezan na spoljni audio sistem što omogućava kontrolu jačine i izvora zvuka.

Novi Network Imager poboljšava mogućnost povezivanja projektora. LV-NI03 omogućava da se projektor daljinski kontroliše sa umreženih računara, što omogućava direktno slanje prezentacije na projektor preko mreže.

LV-7590 ključne karakteristike:

• 7000 lumena za moćnu projekciju u velikim prostorima
• Kontrast 1800:1

• Novi uređaj za kontrolu boja pruža dublje, raznovrsnije boje
• Motorizovana vertikalna /horizontalna promena objektiva, zum i fokus
• DVI-D (HDCP) i 5 x BNC izlaza
• Automatsko čišćenje filtera za vazduh do 10.000 života sata
• Mehanički zatvarač objektiva eliminiše neželjeno prodiranje svetlosti

• Opseg od pet promenjivih objektiva, uključujući low-cost standardni objektiv
• Network Imager nudi daljinsko snimanje i kontrolu preko mreže

Leave a Reply