PC računari

Canon laserski printer i-SENSYS LBP7210Cdn

Ovaj energetski efikasni kompaktni laserski štampač u boji koji je spreman za mrežu predstavlja idealno rešenje za male radne grupe koje zahtevaju brzo, profesionalno štampanje zahvaljujući produktivnoj funkciji automatskog dvostranog štampanja.

Ako vam je potreban brz i pouzdan štampač koji ćete deliti unutar male radne grupe, LBP7210Cdn pruža sve što biste mogli da poželite. Uz brzinu štampanja od 20 stranica u minuti u boji i crno-belo i niskoprofilni dizajn koji zauzima malo mesta, LBP7210Cdn predstavlja impresivnu kombinaciju kompaktne veličine i visokih performansi.

Zahvaljujući rezoluciji do 9600 x 600 tpi (ekvivalent) i standardno dostupnoj tehnologiji Automatic Image Refinement (AIR), LBP7210Cdn svaki put pruža superioran kvalitet boje. Omogućava štampanje širokog opsega dokumenata – poput prezentacija, izveštaja i pisama profesionalnog kvaliteta – uz oštar prikaz u boji i crno-belo.
LBP7210Cdn nudi širok izbor funkcija koje će vam pomoći da povećate produktivnost. Zahvaljujući tehnologijama za brzo štampanje prvog otiska, LBP7210Cdn pruža vreme do prvog otiska od samo 16 sekundi, čime se skoro eliminiše čekanje. Standardno je opremljen kasetom kapaciteta 250 listova i ležištem kapaciteta 50 listova. Dodatna kaseta kapaciteta 250 listova daje ukupan kapacitet skladištenja papira od 550 listova. To znači, manji broj prekida i duži ciklusi između dodavanja papira. Produktivno automatsko dvostrano štampanje pomaže vam prilikom štampanja, uz istovremenu uštedu novca i kreiranje dokumenata profesionalnijeg izgleda.

Male radne grupe mogu da centralizuju produktivno štampanje u boji zahvaljujući ovom uređaju koji je spreman za mrežu. Ugrađeni mrežni interfejs maksimalno povećava fleksibilnost i proširuje mogućnosti povezivanja; a IT administratori će ceniti Remote User Interface (RUI), koji olakšava upravljanje modelom LBP7210Cdn, kao i njegovu funkciju nadgledanja preko mreže pomoću standardnih veb pregledača.

Sistem višenamenskih kartridža smanjuje potrebu za održavanjem i održava kvalitet štampe na visokom nivou. Jednostavno zamenite kartridž – koji sadrži toner, doboš i jedinice za čišćenje – i štampač će biti skoro kao nov. Praktično ubacivanje s prednje strane omogućava lako, brzo i čisto menjanje kartridža.

Leave a Reply