PC računari

Canon laserski štampač i-SENSYS LBP7750Cdn

Ovo robusno rešenje za crno-belo štampanje i štampanje u boji nudi izuzetne performanse i pouzdanost – kao i fleksibilnost, bezbednost i kontrolu koje su potrebne radnim grupama sa velikim obimom posla u korporacijama i preduzećima. Nema više čekanja da se vaši hitni zadaci za štampanje završe zahvaljujući brzom crno-belom štampanju i štampanju u boji od 30 stranica u minuti, štampanju prve stranice za samo 10,4 sekunde i brzom vraćanju iz stanja mirovanja uz tehnologije za brzo štampanje prvog otiska (Quick First-Print). Uštedite još više vremena uz produktivno automatsko dvostrano štampanje, koje je dostupno kao standardna funkcija.

Odštampajte impresivne dokumente u boji na zahtev. Tehnologije kompanije Canon za štampanje u boji pomažu vam da steknete prednost na tržištu pošto daju boju profesionalnog kvaliteta i oštar, crn tekst. Funkcija automatskog poboljšavanja slike (Automatic Image Refinement, AIR) za štampanje do rezolucije 9600 x 600 tpi i vrhunski S-Toner garantuju najbolji nivo detalja za prezentacije, brošure i sve ostale materijale u boji.

Uštedite papir i smanjite troškove pomoću automatskog dvostranog štampanja. Uštedite energiju i smanjite troškove rada uz ovaj štampač sa sertifikatom Energy Star, koji troši samo 1,7 W u režimu mirovanja. Originalni laserski kertridži kompanije Canon omogućavaju ekonomično štampanje u boji i crno-belo, a tu je i opcionalni crni Canon kertridž velikog kapaciteta koji dodatno smanjuje troškove štampanja.

Zahvaljujući podršci za PCL5c/6, opcionalnoj PostScript Level 3 emulaciji i direktnom štampanju PDF dokumenata, ovaj mrežni štampač može se savršeno integrisati u postojeće IT radne procese i sisteme. Opcionalna interfejs kartica za bežičnu mrežu (Wireless Network Interface Board) NB-W2 predstavlja sigurnu i praktičnu alternativu povezivanju pomoću kablova.

Štampač i-SENSYS LBP7750Cdn savršen je za velike obime štampanja zbog svog otpornog dizajna i maksimalnog kapaciteta papira od 850 za štampanje bez prekida (sa opcionalnom kasetom za 500 listova). Sistem višenamenskih kertridža kompanije Canon omogućava korišćenje bez održavanja, neprekidno visok kvalitet štampe i praktičniji rad zbog manje količine potrošnog materijala.

Daljinski korisnički interfejs (Remote User Interface) omogućava korisnicima i administratorima da bez muke daljinski prate i upravljaju statusom štampača direktno preko mreže. Kontrolišite pristup uređaju i bezbedno upravljajte njime zahvaljujući funkciji upravljanja ID-jem odeljenja (Department ID Management) i protokolu Simple Network Management Protocol ver. 3 (SNMPv3). Opcionalno šifrovano i bezbedno štampanje čuva poverljive informacije, kako biste bili sigurni da poverljiv materijal neće dospeti u pogrešne ruke.

Leave a Reply