PC računari

Canon Media Storage M80 – memorijski uređaji za medije

Canon Media Storage M80 je memorijski  prenosni uređaj za skladištenje od 80 GB za zahtevne EOS fotografe. Poseduje LCD ekran od 3,7″ u visokoj rezoluciji i pruža vrhunsko pregledanje fotografija i bezbedno skladištenje u izdržljivom kućištu.

Pomoću internog hard diska od 80 GB velikog kapaciteta, M80 pruža prostor za skladištenje hiljada kvalitetnih fotografija na jednom uređaju koji je lak za nošenje. Poseduje LCD ekran od 3,7″ koji pruža izuzetnu reprodukciju boja, VGA rezoluciju i ultraširoki ugao pregledanja od 160° za detaljan prikaz fotografija.

Izrađen je od snažne, lagane legure magnezijuma, pa predstavlja uređaj koji je dovoljno izdržljiv da vas svuda prati. Torbica za nošenje pruža dodatnu zaštitu, a dodavanje postolja omogućava da uvećate potencijal pregledanja multimedijalnog sadržaja koji ima M80. Bez obzira na to da li fotografije pohranjujete na SD ili CompactFlash karticama, obezbeđeni su integrisani slotovi za praktičan prenos podataka. Jednostavno umetnite memorijsku karticu i, jednim dodirom dugmeta, informacije se prenose na hard disk modela M80 brzinom većom od 4 MB/s – a funkcija „Data Verification“ proverava da li su slike kopirane bez grešaka.

Mnogo više od pregledača slika, M80 pruža podršku za skoro svaki popularni audio-vizuelni format datoteka, kao što su JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 i 4, MP3 i WAV. M80 takođe dozvoljava pohranjivanje slika u D-SLR RAW formatu kompanije Canon, što ga čini idealnim rešenjem za fotografe koji imaju potrebu za skladištenjem i pregledanjem slika na lokaciji.

Poseduje konektore za Audio/Video izlaz koji olakšavaju predstavljanje vašeg rada; jedna jednostavna veza i spremni ste da prenesete slike i zvukove širokoj publici. Možete odabrati i da štampate na štampaču koji je kompatibilan sa PictBridge tehnologijom preko jedne kablovske veze. Bez računara, bez gužve – samo brze kopije vaših slika, kad god vam trebaju.

Leave a Reply